INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique a luat o decizie importantă în ce privește echipa națională și a făcut anunțul azi, într-o conferință de presă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 14:57

Gerard Pique a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că va continua să joace pentru echipa națională a Spaniei, în ciuda scandalului imens în centrul căruia se află.

Dorința regiunii Catalunya de a-și proclama independența față de Spania a iscat conflicte de stradă și schimburi dure de replici. Gerard Pique, unul dintre cei mai vocali sportivi în materie de politică, nu s-a sfiit să susțină public referendumul pentru independență. Asta i-a atras noi critici și apostrofări la națională, unde este convocat pentru meciul cu Albania, din preliminariile CM din Rusia.

Fanii prezenți la primul antrenament al Spaniei în urmă cu două zile i-au cerut să plece și l-au fluierat copios.

"Sunt 15 ani de când joc la națională și consider că e familia mea. E unul dintre motivele pentru care mă aflu aici. Devotamentul meu față de Spania a fost maxim la fiecare meci. Mă doare că există îndoieli în ce mă privește, în ce privește devotamentul meu. Sunt mândru să fac parte din acest grup unic de jucători", a spus fundașul de 30 de ani.

Întrebat ce ar face dacă provincia Catalunya ar deveni independentă și ar trebui să aleagă între naționala Spaniei și cea catalană, Pique a spus: "Nu m-am gândit la asta. Oricum, ar fi nevoie de o perioadă de 2 sau 3 ani pentru acest proces, eu aș ajunge la 33 de ani și nu cred că aș mai avea ce să aleg la vârsta aia"

Pique a declarat în mai multe rânduri că vrea să se retragă din națională după Mondialul din Rusia și explică de ce: "Mi-am propus să nu mai joc apoi, pentru că nu vreau să plec pe ușa din spate".

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (6)
neica_nimeni
neica_nimeni  •  04 Octombrie 2017, 18:22

si totusi...daca a jucat pentru Spania...nu mai poate juca pentru o alta nationala...nu vad rostul acelor intrebari...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Octombrie 2017, 16:14
Postat de sanyo29 pe 04 Octombrie 2017, 16:04

Da, ai dreptate dupa logica ta, dar ai fost macar o secunda in situatia lui? Nu stiu daca chiar ajuta sa comentez in ideea ca nu e vorba de dublu ci de o situatie pe care probabil multi nu o inteleg. Si asa pentru noi toti Hai Romania!

CE SITUATIE BAH BAIATULE? E UN GURA MARE CU AERE DE ..STIE TOT..ATAT.. DACA AI FOST IN CATALUNIA SI STII CASTELLANA..ITI GARANTEZ CA INTELEGI 90 LA SUTA DIN ASA NUMITA..LIMBA.. SA VA FIE CLAR..E UN DIALECT...

mariuss72
mariuss72  •  04 Octombrie 2017, 16:18
Postat de sanyo29 pe 04 Octombrie 2017, 16:04

Da, ai dreptate dupa logica ta, dar ai fost macar o secunda in situatia lui? Nu stiu daca chiar ajuta sa comentez in ideea ca nu e vorba de dublu ci de o situatie pe care probabil multi nu o inteleg. Si asa pentru noi toti Hai Romania!

Si ce anume e de inteles, sau ce ne scapa aici, poti sa ne lamuresti si pe noi? Lasind la o parte povestea asta cu separatismul, pe care personal nu o inteleg si nu o sustin, domnul Pique isi cam da principiile cap in caap.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează