INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO Scandal la antrenamentul naționalei Spaniei » Pique, atacat dur: "Nenorocitule, nu mai veni la națională!"

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 21:05

Subiectul independenței Catalunyei escaldează tot mai mult, extinzându-se rapid și în lumea sportului.

Gerard Pique, legendarul fundaș al Barcelonei și al naționalei Spaniei, a fost înjurat ca la ușa cortului astăzi, în cantonamentul de la Las Rozas, acolo unde selecționata iberică pregătește pentru "dubla" din preliminariile CM 2018 cu Albania și Israel.

Totul a plecat de la declarațiile recente ale lui Pique, care i-a îndemnat pe catalani să meargă la referendumul separatist ce ar fi trebuit să aibă loc duminica trecută. 

Pique a fost fluierat la scenă deschisă de fanii "La Roja" prezenți în tribună. Fundașul Barcelonei a beneficiat de o primire extrem de ostilă și nu a scăpat niciun moment de insultele fanilor iberici, care l-au insultat în limba catalană. 

"Pique, pleacă", "Pique, nenorocitule, nu mai veni la națională" și "Pique, Spania este națiunea ta", au fost cele mai agresive lozinci ale celor prezenți în tribună, fiind nevoie chiar de intervenția forțelor de ordine pentru a-i calma pe fanii recalcitranți, anunță Marca.

Fundașul de 30 de ani nu s-a lăsat intimidat de curentul iscat împotriva sa și a continuat antrenamentul cu zâmbetul pe buze.

De furia suporterilor nu a scăpat nici selecționerul Julen Lopetegui, căruia i s-a reproșat convocarea la națională a lui Pique.  

Vezi și: VIDEO+FOTO Pique a izbucnit în lacrimi la finalul meciului cu Las Palmas: "Mă retrag dacă asta vreți!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  03 Octombrie 2017, 10:17

DIVIDE ET IMPERA!!! Ceea ce se intampla azi in Spania este exclusiv mana lui Merkel. Germania a obtinut fara razboi (cel putin fara sa fie direct implicata) ceea ce si-a propus in al doilea razboi maondial. Si stati linistiti ca urmeaza divizarea Marii Britanii iar apoi Tara Bascilor care va implica si ciuntirea Frantei...

andrei.f
andrei.f  •  03 Octombrie 2017, 09:57

Pique nu poate sta cu curul in doua luntri, va fi dat afara de la nationala. Sa ramana cu catalonia lui !

belagio
belagio  •  03 Octombrie 2017, 00:06
Postat de belagio pe 02 Octombrie 2017, 23:50

Nu mai tine cu Dinamo cum a spus ..Are efuziuni cand tine cu steaua ,cand cu Dinamo, de la Captain Morgan vine....

Nu inteleg cu ce am jignit? Erau glume , eu nu mai intru aici, ma gandesc bine si spun sincer, nu respectati totul ,este preferential de multe ori pe cine banati, nu spun cand sunt glume dar voi depasiti orice limita al propiului regulament .Unii injura si nu sunt banati , altii daca fac o gluma sau o remarca care nu aduce jignire sunt banati ..Rusineeee....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează