INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pique şochează din nou: ”Să se ducă dracului Madridul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 22:19

Gerard Pique declanşează un nou conflict între Barcelona şi Real Madrid, după ce a fost surprins la finalul Supercupei Europei, 5-4 cu Sevilla, jignindu-i pe rivali.

”Haideți, băieți, să sărbătorim! Să se ducă dracului Madridul! Să ne vadă iar cum cîştigăm tot!”, a strigat Pique către colegii săi în timp ce aceştia sărbătorea pe gazon cîştigarea celui de-al patrulea trofeu din 2015, după La Liga, Cupa Regelui şi Liga Campionilor.

Fundaşul catalanilor i-a ridiculizat pe rivalii de la Real şi după cîştigarea ”triplei”. ”Mulțumesc corpului tehnic, fizioterapeuților, doctorilor, fanilor și lui Kevin Roldan. Cu tine a început totul!”, a spus atunci Pique la sărbătoarea alături de fani.

Kevin Roldan este cîntărețul columbian invitat la petrecerea de ziua lui Cristiano Ronaldo, care a avut loc imediat după eşecul lui Real cu Atletico, scor 0-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
doru5
doru5  •  14 August 2015, 06:40

S-a saturat si el de cacanarii aia care dupa ce ca sunt cei mai avantajati de arbitrii an de an , mai au tupeul sa vorbeasca. Si presa din Madrid e jalnica , au fost in stare sa publice poze trucate , imi amintec cand au publicat o poza cu o faza in care Barca a marcat intr-un meci de campionat . In poza pur si simpli era sters jucatorul advers care il tinea pe marcatorul Barcelonei in joc. Au madrilenii cateva ziare de casa care pur si simplu mint si dezinformeaza continuu , iar jucatorii zi conducerea Realului in loc sa ia pozitie impitriva acestei mizerii pur si simplu o incurajeaza !!

the_gunner
the_gunner  •  14 August 2015, 04:16

Erata . Rindul 7 de sus . A se citi ... acestia SarbatoreaU. E grele acordurile astea ! @ John Milne ( ??!!??), did you get my previous comment ?

pma77
pma77  •  14 August 2015, 01:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează