INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI PAPARAZZI

Pique, petreceri cu cortine roșii și telefoane aruncate la intrare: „Lucrurile au luat-o razna după despărțirea de Shakira”. Suma imensă cheltuită pe noapte

Pique e abia despărțit de Shakira
Pique e abia despărțit de Shakira

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 09:27 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 10:55

Jordi Martín, unul dintre paparazzi de calibru din Spania, spune că Pique o ține din petrecere în petrecere și că are o relație nouă după despărțirea de Shakira. 

„Despre petrecerile lui Piqué, să vedem... Îl urmăresc pe Gerard de 12 ani și Piqué este recunoscut în Barcelona pentru petrecerile pe care le dă... dar în ultima vreme lucrurile au depășit orice limită, stă și petrece mult timp alături de coechipierul său Riqui Puig. Cheltuiește sume indecente în cluburi de noapte și restaurante până la primele ore ale dimineții”, spune Jordi în presa spaniolă. 

„Din informațiile mele, sumele pe care Piqué le poate cheltui într-o noapte variază în funcție de zi, dar minim 2.000 de euro, de la 2.000 în sus pe zi. Dar acele sume pentru Piqué sunt ridicole”, subliniază Jordi Martin. 

Nu se aștepta la asta! Adelina a publicat pe Instagram un moment incredibil cu Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului
RELAȚIE
Nu se aștepta la asta! Adelina a publicat pe Instagram un moment incredibil cu Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului

Pique și-a găsit o chelneriță într-un club de noapte

Conform presei spaniole, Pique, 35 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori în clubul de noapte La Traviesa cu o chelneriță. Fotbalistul lui FC Barcelona a ajuns la club cu taxiul și, pentru a intra și a ieși din incintă fără a fi văzut, a folosit o ușă laterală, pe o stradă cu foarte puțin trafic. Odată intrat în club, a mers într-o cameră privată unde s-a ascuns cu ceea ce avea să fie noua lui amantă. 

Potrivit reporterului „Socialité”, în acea cameră privată „este o perdea roșie și odată ce treci de ea sunt niște scări unde Pique se vedea cu chelnerița”. 

Cum arată petrecerile jucătorilor de la FC Barcelona

Programul petrecerilor a fost dezvăluit de „influencer”-ul Luciana Guschmer: „Jucătorii Barcelonei nu intrau cu telefoane mobile pentru că au fost mulți care se destrăbălau. Petreceau acolo cu modele și erau căsătoriți, inclusiv Piqué”, a explicat Luciana pentru „Socialité”.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Citește și: 

Pleacă Pique de la Barcelona? » De ce ar vrea catalanii să scape de el

Cea mai mare fană a lui Messi dezvăluie: „Pique îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  14 Iunie 2022, 16:23

Mi-a placut mereu de Shakira Isabel. O fata foarte frumoasa si stilata. Pacat ca Pique asta nu a stiut sa o aprecieze si s-o iubeasca mai mult.

Radupavel
Radupavel  •  14 Iunie 2022, 14:29

Se spune că Prunea al nostru este mic copil la un anumit capitol față de Pique !

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  14 Iunie 2022, 12:17

E super fericit ca a scapat de femeia moderna free spirit care nu vrea casatorie si alte chestii. Sa se duca omul unde vrea. Nu are de ce sa fie suparata shakira....asta e viata free spirit

Vezi toate comentariile (6)
Comentează