INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pîrvulescu a devenit model pentru Tevez. Ultima ispravă a atacantului a ajuns direct pe prima pagină a ziarelor

sursa foto Gazzetta.it
sursa foto Gazzetta.it

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 10:54

Se pare că telenovela Pîrvulescu are o continuare în Italia, acolo unde Carlos Tevez este tentat să repete isprava pe care a făcut-o jucătorul lui Gaz Metan în urmă cu două zile, atunci cînd a semnat cu Steaua chiar dacă se pozase în tricoul rivalei Dinamo.

Jucătorul argentinian de la Manchester City s-a lăsat pozat în Rio de Janeiro luînd masa alături de preşedintele lui AC Milan, Galliani, în timp ce directorul lui Inter, Marco Branca, era la Londra pentru a negocia mutarea lui Tevez.

Chiar dacă "cetăţenii" l-ar da pe jucătorul-problemă celor de la Inter, Tevez ar face mai degrabă pasul către AC Milan. "Sîntem încrezătozi că negocierile dintre Milan şi Manchester City se vor încheia cu bine", a declarat impresarul lui Tevez, Kia Joorabchian.

În vîrstă de 27 de ani, atacantul este cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul specializat transfermarkt.de, dar ţinînd cont de conflinctul cu echipa engleză, conducerea lui Manchester este dispusă să îl cedeze la un preţ aproape de două ori mai mic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
legionarul_64
legionarul_64  •  06 Ianuarie 2012, 12:58

Cata gogomanie in titlu acestui articol !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează