CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Plan disperat în Premier League: start peste 6 săptămâni și meciuri pe 12 terenuri neutre

Liverpool este liderul Premier League și foarte aproape de primul titlul după 30 de ani // sursă foto: Guliver/gettyimages +33 FOTO
Liverpool este liderul Premier League și foarte aproape de primul titlul după 30 de ani // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 19:15

Cele 92 de partide rămase în Premier League s-ar disputa cu porțile închise și fără a oferi avantaj echipelor gazdă. Stadioanele lui West Ham, Arsenal și Man. City ar fi sigure de alegere.

Cluburile din Premier League caută, disperate, soluții în tentativa de a termina, pe teren, sezonul întrerupt, din cauza noului coronavirus, și a convinge autoritățile de protocolul necesar asigurării sănătății. 

La reuniunea de astăzi, s-a ajuns la un consens ca partidele să aibă loc fără spectatori și pe terenuri neutre, ținute secret. Astfel, fanii nu ar avea cum să încerce să se deplaseze către stadioanele respective, evitând problemele cu poliția prin aglomerarea în afara tribunelor închise.

Dar nicio echipă nu va beneficia de statutul de gazdă, partidele urmând să se joace pe 12 arene. Dintre acestea, dezvăluie tabloidul „The Sun”, vor face sigur parte London Stadium (West Ham), Emirates (Arsenal) și Etihad (Manchester City)

Data fixată pentru reluarea Premier ar fi 12 iunie, cu antrenamentele în grup îmcepute pe 18 mai. Numai că reperele dorite trebuie aprobate și de cabinetul Boris Johnson, care ar putea anunța marți măsurile de relaxare, așteptând diminuarea curbei infectărilor și deceselor.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+34 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Premier League:Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (1)
chinese_democracy  •  01 Mai 2020, 21:45

Cancan gesepe citeaza din alte tabloide, de data asta britanice. Apropos, planul se numeste "Project Restart". Cautati aia. Imi veti multumi mai tarziu. O seara faina !

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 9 - Dinamo-Steaua, meciul generalilor
TVR 1
18:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Betis
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Juventus - Torino
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Lecce
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Alaves
Digi 4
22:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Milan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Granada - Valencia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1