INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

PREMIER LEAGUE. Liverpool revendică titlul: „Dați-ne trofeul și să terminăm cu sezonul ăsta!”

Liverpool e lider autoritar în Premier, cu 25 de puncte avans față de Manchester City. foto: Guliver/Getty Images
Liverpool e lider autoritar în Premier, cu 25 de puncte avans față de Manchester City. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 12:27

PREMIER LEAGUE. Joe Anderson, primarul din Liverpool, crede că reluarea campionatului ar fi o idee proastă: „Chiar și cu porțile închise, fanii ar veni la stadion să celebreze la fiecare meci. Mulți nu vor respecta interdicțiile”. 

Premier League n-a adoptat modelul Ligue 1, care a declarat-o campioană pe PSG, deși Anglia stă mai rău decât Franța în lupta cu pandemia. 

Fanii „cormoranilor” așteaptă de 30 de ani un nou titlu, iar primarul din Liverpool crede că ar trebui decis de-acum. 

"Reluarea campionatului ar fi o idee foarte proastă. Dați-ne trofeul și să terminăm cu sezonul ăsta!", a declarat Joe Anderson la BBC. 

Nu vor sărbători niciodată singuri!

Politicianul englez a explicat care sunt pericolele ca meciurile să continue, chiar cu porți închise: "Oricum ar veni mii de persoane să se adune lângă Anfield. Și eu nu cred că vor fi prea multe șanse să respecte interdicțiile și regula distanțării sociale. 

Ar fi foarte dificil ca poliția să îi țină departe de stadion pe suporteri și să nu se îngrămădească. Nu-i vorba aici despre Liverpool, ci la mijloc sunt sănătatea și siguranța oamenilor. Ar fi o farsă, lumea ignoră și restricțiile adunărilor în parcuri

"Cerem Guvernului și Premier să țină cont de toate îngrijorările noastre, fotbalul trecând acum în plan secund! Merităm primul loc și trebuie să fim încoronați campioni" - Joe Anderson, primar Liverpool

VIDEO. Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

CORONAVIRUS. Sergio Aguero, starul lui Manchester City, se teme: „Poate am virusul și nici măcar nu știu”

OFICIAL PSG e campioană în Franța! Ce se întâmplă cu formația lui Tătărușanu

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a atacat pe Vladimir Putin: „Suntem niște sclavi! Polițiștii doar întorc mâinile oamenilor” » Ce riscă acum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  01 Mai 2020, 15:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cel caruia i-am raspuns eu e probabil un troll. Nu ma intereseaza sincer parerea lui. Ce a declarat primarul din Liverpool (care e fan Everton, apropos) e o mare tampenie, probabil dictata de politic. Echipa de fotbal, reprezentantii ei, tot ce inseamna Liverpool FC au declarat si inainte si dupa, ca nu asta e solutia.

coco_bz
coco_bz  •  01 Mai 2020, 15:16

Titlul nu trebuie acordat pentru ca 1. nici macar nu l-a asigurat matematic si 2. este complet discriminatoriu fata de echipele din intreaga piramida engleza, nu numai din Premier League, pentru ca ori le dai titlul si restul clasamentului nu se ia in considerare, ceea ce e inconsistent, ori se ia restul clasamentului in considerare si te trezesti dat in judecata de echipele care retrogradeaza/rateaza promovarea/rateaza Europa etc. Aici nu e vorba doar de Liverpool. Exista doar doua solutii, ori joci sezonul pana la sfarsit si nu zice nimeni nimic, ori anulezi sezonul si incepi de la zero in toamna. Strutocamila nu merge.

chinese_democracy
chinese_democracy  •  01 Mai 2020, 14:32
Postat de warlordd10 pe 01 Mai 2020, 13:48

asta este hotia secolului,cum sa ii dai lui liverpool titlu daca nu s-a terminat sezonul si asta ar insemna imbolnavirea directa sau indirecta a cel putin 1 milion de oameni. ar fii prostia secolului sa ii dai lui liverpool titlu. ori se reia campionatul ori se anuleaza,nu exista cale de mijloc cum incearca sarlatanii astia sa faca. repet,liverpool a fost eliminata rusinos de pescarii aia de la atletico madrid inca din sferturi. liverpool trebuie sa mai astepte ina 30 de ani pana la urmatoarea pandemie pentru a mai fii asa de aproape de un titlu si a-l pierde din cauza anularii campionatului. ca liverpool este clar pentru totdeauna ca nu o sa mai ia titlu niciodata.

Boss, ai mancat de pe jos ? Sau doar era stricat ? :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează