INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Ce manevră plănuiește PSG ca să nu rămână cu mâna goală în „cazul Mbappe”

Real Madrid e marea favorită la serviciile lui Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
Real Madrid e marea favorită la serviciile lui Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 16:21 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 17:04

PSG plănuiește o întâlnire cu Kylian Mbappe pentru a-i propune prelungirea contractului scadent în 2024 cu un an. Acordul ar urma să conțină o clauză de eliberare mult sub cota sa de piață, 180 de milioane de milioane de euro, ușor accesibilă multor cluburi.

În acest moment, un lucru este clar. Contractul lui Kylian Mbappe cu Paris SG ia sfârșit în 2024 și jucătorul a spus clar, încă din vară, că nu dorește să-l prelungească. Clubul nu se împacă însă cu ideea de a-l pierde gratis și mai ales în favoarea lui Real Madrid, care a eșuat deja de două ori în tentativa de a-l achiziționa.

Clauză de reziliere accesibilă pentru Mbappe

Potrivit presei spaniole, șefii lui PSG au aranjat o întrevedere cu Mbappe pentru săptămâna aceasta. Și plănuiesc să-i propună o prelungire a contractului cu un sezon, până-n 2025. Noul acord ar urma să conțină o clauză de reziliere mult sub cota de piață a internaționalului francez, cifrată la 180 de milioane de euro pe transfermarkt.de, și accesibilă multor cluburi.

„Mbappe trebuia să renunțe la niște bonusuri uriașe”

Astfel, Kylian ar putea părăsi Parisul inclusiv în 2024, dar PSG n-ar rămâne cu mâna goală. Mai ales dacă destinația este Real Madrid. De curând, unul dintre membrii Consiliului de Administrație de la Real, Jose Manuel Otero, a explicat de ce transferul nu s-a făcut în vară: „Ca să plece, Mbappe ar fi trebuit să renunțe la niște bonusuri uriașe pe care le avea negociate cu PSG. Apoi, și suma de transfer era foarte mare”. Peste 200 de milioane de euro!

„Mbappe era un puști, l-au îngropat în bani și el a acceptat”

Otero este însă sigur că atacantul regretă că a rămas la Paris. „Mbappe era un puști, l-au îngropat în bani și el a acceptat. Dacă astăzi îl întrebi și este sincer, el va recunoaște că regretă decizia luată. Putea câștiga deja o Ligă a Campionilor cu Real și era fericit la Madrid”. 

8goluri în 9 meciuri oficiale a înscris Kylian Mbappe în acest sezon, pentru PSG. Ultimele două le-a dat la echipa națională, în victoria cu 2-1 în fața Olandei

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL:

Două vedete de la Real Madrid contestă public alegerile lui Carlo Ancelotti: „Nu ne place!”

Politicienii îi cer lui Bayern să-l dea afară pe Noussair Mazraoui și solicită ca marocanul să fie expulzat din Germania!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
viola_sempre
viola_sempre  •  16 Octombrie 2023, 17:39

Manevre faceti voi acolo la gsp

theologus9
theologus9  •  16 Octombrie 2023, 16:52

"8 goluri în 9 meciuri oficiale a înscris Kylian Mbappe în acest sezon, pentru Real Madrid. Ultimele două le-a dat la echipa națională, în victoria cu 2-1 în fața Olandei" Ce ma?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează