INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Două vedete de la Real Madrid contestă public alegerile lui Carlo Ancelotti: „Nu ne place!”

Rodrygo, în plan îndepărtat, și Eduardo Camavinga, în dreapta // foto: Imago Images
Rodrygo, în plan îndepărtat, și Eduardo Camavinga, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 14:45 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 15:16

Rodrygo Goes (22 de ani) și Eduardo Camavinga (20) admit că nu se simt confortabil evoluând pe pozițiile unde antrenorul Carlo Ancelotti îi așază adesea la Real Madrid, ca atacant central, respectiv fundaș stânga.

Pentru o bună parte din sezonul precedent și câteva meciuri din stagiunea actuală, Carlo Ancelotti l-a ales pe Eduardo Camavinga, mijlocaș central de meserie, să ocupe poziția de fundaș stânga.

Antrenorul italian improvizează adesea și în atac, unde în lipsa unui număr 9 de calibru, îl mai trimite acolo pe Rodrygo, la origine extremă.

Explicații oficiale în cazul absenței lui Olaru: „Asta ne-a spus Darius după antrenament. Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoi»?”
SITUAȚIE
Explicații oficiale în cazul absenței lui Olaru: „Asta ne-a spus Darius după antrenament. Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoi»?”

Rodrygo și Eduardo Camavinga contestă public alegerile lui Carlo Ancelotti

Deciziile lui Ancelotti nu îi încântă pe cei doi. Eduardo Camavinga a admis-o public, într-o conferință de presă în cantonamentul Franței:

„Cred că toată lumea știe, nu este un secret că nu-mi place să joc fundaș stânga. Am vorbit cu Ancelotti, echipa este cea mai importantă, iar eu, fiind om de echipă, aș juca și ca extremă dacă mi s-ar cere asta, chiar dacă nu-mi place”.

Cu o zi în urmă, brazilianul Rodrygo Goes, alt jucător important din tabăra blanco, avusese un discurs similar.

„Este important să poți performa în mai multe roluri. Am spus mereu răspicat că pot juca în ambele benzi, dar pur și simplu nu-mi place să joc ca număr 9, deși la club sunt nevoit să fac asta. Aici, la echipa națională, pot să mă mișc pe tot terenul, ceea ce mă ajută”, a afirmat brazilianul, citat de Diario AS.

Așadar, Carlo Ancelotti se confruntă cu o situație delicată. Doi dintre cei mai importanți oameni din noua generație de la Real Madrid sunt nemulțumiți cu rolurile pe care le joacă în cadrul echipei.

Sistemul utilizat de Ancelotti în acest sezon, 4-1-2-1-2, nu cuprinde pozițiile de extreme clasice. În fața „rombului” de la mijloc sunt doar doi atacanți, titularii fiind Vinicius și Rodrygo, rezerve Joselu și Brahim Diaz.

Mai multe știri de actualitate:

Politicienii îi cer lui Bayern să-l dea afară pe Noussair Mazraoui și solicită ca marocanul să fie expulzat din Germania!

Forbes a publicat TOP 11 salarii din fotbal: Ronaldo câștigă dublu cât Messi + 4 fotbaliști joacă în Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
melcul_furios
melcul_furios  •  16 Octombrie 2023, 16:19

Asta e un articol tras rau de par. Camavinga nu vrea sa joace fundas stanga insa uneori o face, la fel cum si Alaba joaca acolo desi el prefera sa fie fundas central insa Rodrygo joaca pe dreapta in 90% din cazuri, foarte rar ca atacant central, asadar de ce este inclus in articol?

VardyParty
VardyParty  •  16 Octombrie 2023, 15:31

Fix exact d’aia Rodrygo si Eduardo n’o sa fie niciodată antrenori mai sus de nivelul lui Opritsă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează