INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Planul lui PSG ar putea eșua: „Lui Messi nu-i place tot acest zgomot!”» Manchester City stă la pândă pentru a-l lua pe starul de la Barcelona

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 11:09 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 11:59

Argentinianul Leo Messi (33 de ani) ar putea ajunge la Manchester City tocmai pentru că strategia lui PSG i se pare prea agresivă. Liderul din Premier League vrea să repete atacul din 2020, când a fost aproape de a-l transfera pe Messi de la Barcelona.

Lupta pentru Leo Messi, liber de contract după 16 ani la Barcelona, e departe de a fi câștigată de PSG. Din contră. Chiar dacă France Football l-a îmbrăcat în tricoul roș-albastru.

Toți de la PSG îl vor pe Messi

Argentinianul, 34 de ani la vară, ar putea fi îndepărtat de stilul agresiv cu care clubul francez încearcă să-l atragă, vorbind mereu despre el. După declarațiile lui Neymar, Di María, Leonardo și Pochettino, Verratti a fost ultimul care a comentat un posibil transfer la Paris.

„Sigur că mi-ar plăcea să joc cu Messi. Le-aș da mingea lui Neymar și Messi, iar eu aș sta în spatele lor și i-aș admira. Ar fi frumos să-l avem în echipă, încă un cadou pe care fotbalul mi l-ar face!”, a spus Verratti.

Atuul lui Manchester City pentru a-l convinge pe Leo Messi

Surse apropiate de singurul jucător care a cucerit 6 Baloane de Aur au dezvăluit pentru ESPN că„„PSG greșește cu această strategie. Lui Leo nu-i place tot acest zgomot în mass-media". 

Potrivit ESPN, sud-americanul ar putea ajunge la Manchester City tocmai din această cauză. Și liderul din Premier League stă la pândă, pregătind în liniște asaltul final, care s-ar da începând din aprilie, o repetare a tacticii din 2020. Pep Guardiola, cu un rol esențial, legătură directă cu Messi, alți oficiali ai lui City negociind în secret cu cei din anturajul fotbalistului. 

Anul trecut, căpitanul blaugrana se înțelesese cu City, dar Josep Bartomeu, președintele de atunci al Barcelonei, a blocat totul când a cerut achitarea clauzei de reziliere. 700 de milioane de euro. Acum, scenariul e altul, pentru că Leo e la final de contract. Nimeni nu-i mai poate impune nimic. 

555 de milioane de euro(sumă brută) a câștigat Leo Messi în ultimii patru ani în Catalunya

74,2 milioane de euronet primește argentinianul anual la Barcelona (salariu și prime)

Îl plătește PSG pe Messi la fel ca pe Beckham?

France Football scrie că PSG ar putea folosi și la Messi aceeași stratagemă ca în cazul David Beckham. Să îl plătească salariul prin diferite fundații ale Qatarului deja implicate financiar la clubul parizian. Dar, conform FF, argentinianul ar trebui să accepte o ușoară diminuare a venitului pe „Parc des Princes".

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Leo Messi la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Lionel Messi i-a luat fața lui Cristiano Ronaldo și a câștigat un nou premiu: „Duelul dintre cei doi a fost fascinant și incert până la sfârșitul votării”

„Camp Nou”, transformat în centru de vaccinare anti COVID-19? Noul președinte va avea ultimul cuvânt

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează