INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Planul lui Radu Drăgușin după ce a prins doar 30 de minute la Tottenham: „Și Chivu a pățit la fel!”

Radu Drăgușin trage tare la antrenament / Foto: Imago
Radu Drăgușin trage tare la antrenament / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 18:00 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 20:33

Situația lui Radu Drăgușin (22 de ani) de la Tottenham, unde intră doar pe finalurile de meci, este comparată de impresarul său cu începuturile lui Chivu în Olanda: „Este normal, trebuie să își aștepte șansa. Și Chivu mi-a spus că a pățit același lucru la Ajax, când a rămas rezervă în primele luni. Eu am încredere în Drăgușin, are un caracter impresionant”.

Italienii au rămas cu buza umflată, scăpându-l din mână pe Radu Drăgușin, care a preferat să meargă la Tottenham în dauna lui Napoli și Milan. Fundașul central român a refuzat și pe Bayern, deși salariul propus de campioana Germaniei era mai mare decât cel de 2,8 milioane de euro net. 

La Spurs (care a plătit 25 de milioane plus 6 milioane de euro bonusuri) însă, deocamdată, nu are șanse să joace titular, managerul Ange Postecoglu apelând la el doar pentru zece minute (cu tot cu prelungiri) în trei partide din Premier League. La 22 de ani, Drăgușin are răbdare și speranță că va ajunge titular.

Internațional olandez, condamnat la 6 ani de închisoare! » A inițiat, condus și susținut financiar un transport de 1,3 tone de cocaină!
OLANDA
Internațional olandez, condamnat la 6 ani de închisoare! » A inițiat, condus și susținut financiar un transport de 1,3 tone de cocaină!

Manea: „Drăgușin nu a vrut să se transfere tot în Italia datorită fanilor lui Genoa"

„Drăgușin mai are nevoie de puțin timp la Tottenham, dar se simte bine și așteaptă să joace. E normal, trebuie să își aștepte șansa. Vorbeam cu Chivu și mi-a spus că și el a pățit același lucru la Ajax, când a fost rezervă în primele luni. Dar eu am încredere în Drăgușin, are un caracter impresionant. 

Radu a simțit că cea mai bună variantă pentru el era să se mute în Premier League.

Era foarte atașat de suporterii lui Genoa și de aceea n-a vrut să se transfere la o altă echipă din Italia, era greu să accepte Serie A. Numai dacă nu aveam și o propunere din afara Italiei, am fi discutat altfel, Milan și Napoli sunt nume pe care cu greu le refuzi. 

Probabil că am fi luat în calcul să rămână în Serie A", a declarat Manea pentru emisiunea "Si Gonfia la Rete", de la Radio CRC, citat de CalcioNapoli24.

Manea: „Un asemenea apărător e greu de găsit pe piață la suma achitată de Spurs"

Același agent al internaționalului român a dezvăluit că „dacă Drăgușin ar fi ajuns la Napoli, am fi vorbit de o mare lovitură. Era unicul accesibil ca valoare demonstrată în Serie A. La acel preț nu mai exista alternativă la Radu. Nici eu nu am crezut că poate crește atât de repede după ce Juventus nu l-a mai reținut în lot. 

Este foarte inteligent și după fiecare meci face rapid autocritica, mă întreabă unde am greșit ca să se corecteze mai departe. Nimeni nu se aștepta să «explodeze» atât de repede, nici măcar cei de la Genoa. Dacă se mai întoarce în Serie A? Niciodată nu poți să spui cu siguranță ce va fi în viitor"

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Antonio Conte își anunță revenirea în circuit: „Visez să câștig Liga Campionilor. Alții așteaptă să celebreze falimentul meu!”
ITALIA
Antonio Conte își anunță revenirea în circuit: „Visez să câștig Liga Campionilor. Alții așteaptă să celebreze falimentul meu!”
Mărturia lui Ousmane Dembele despre perioada tumultoasă petrecută la FC Barcelona: „Am suferit foarte mult!”
FRANȚA
Mărturia lui Ousmane Dembele despre perioada tumultoasă petrecută la FC Barcelona: „Am suferit foarte mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează