INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

SERIE A. Pleacă Antonio Conte de la Inter?! Șefii echipei i-au găsit deja înlocuitor

Antonio Conte ar putea pleca de la Inter // Guliver/GettyImages
Antonio Conte ar putea pleca de la Inter // Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 12:10 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 12:18

Șefii lui Inter se gândesc, în cazul despărțirii după doar un an de Antonio Conte, la  Massimiliano Allegri! S-ar repeta povestea de la Juventus, echipă dusă de Max de două ori în finala Ligii Campionilor.

Antonio Conte e tot mai nervos şi frustrat la Inter, care a pierdut nu doar orice iluzie de scudetto, dar şi locul al treilea din Serie A, după 2-2 cu Hellas Verona. Antrenorul amenințase deja de la eşecul cu Bologna că toţi sunt sub examen, de la jucători la banca tehnică, şi apar temeri că la finele sezonului şi-ar putea împacheta bagajele. 

Clubul patronat de Zhang nu are nicio intenţie să-l demită, mai ales că trebuie să îi achite până în 2022 un salariu de 11 milioane de euro (cel mai mare contract din Italia!), dar prospectează deja piaţa dacă se va produce ruptura în august. Agenţia Sportmediaset avansează azi o variantă şoc, o ştafetă cu repetiţie.

Allegri, atras de Marotta

Exact cum s-a întâmplat la Juventus, tot pe nepusă masă în 2014, când Conte s-a supărat că nu i s-au adus transferurile dorite să atace finala Ligii Campionilor, în locul său ar putea veni Massimiliano Allegri. Care a şi declarat recent că va alege un proiect tentant pentru a face performanţă, neprecizând campionatul. „Relaţia foarte bună pe care a păstrat-o cu Marotta (fostul director sportiv de la Juventus, trecut la Inter în decembrie 2018) este un indiciu puternic în sprijinul mutării", a explicat sursa citată.

Allegri ar deveni, după Trapattoni şi Zaccheroni, al treilea „allenatore" care pregăteşte cele mai importante trei cluburi din Peninsulă. Cu el la timonă, bianconerii au reuşit să extindă dictatura în Serie A, dar şi ceea ce doar visa Conte: să dispute două finale de Ligă! Max e liber după ce i-a cedat locul lui Sarri la Juventus. 

VIDEO. Diferențele de alimentație între Sampdoria și Dinamo: „La Sampdoria ne duc ei la masă sau ne spun ce să mâncam, la Dinamo nu exista așa ceva”

FOTO. Imagini tari de la Verona - Inter 2-2

+7 FOTO

Citește mai multe știri din Italia: 

Mario Balotelli i-a enervat pe cei de la Brescia » Ce au publicat pe site-ul oficial despre atacant

Man, aproape de Serie A! Italienii anunță că 4 echipe sunt interesate de vedeta FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close