INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Pleacă în vară de la Bayern Munchen? Declarațiile lui Alaba i-au pus pe jar pe șefi! Unde ar putea ajunge

David Alaba
(foto: Guliver/Getty Images)
David Alaba (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 martie 2018 13:03

Fundașul lui Bayern Munchen, David Alaba, ar putea părăsi din vară gruparea bavareză.

Anunțul a fost făcut chiar de Alaba în cadrul unui interviu acordat publicației austriece Kurier. Deși a declarat că se simte foarte bine la Bayern, el a recunoscut că se gândește deja la următoarea destinație din cariera sa.

"Sunt conștient de faptul că într-o zi va trebui să iau o decizie, dar încă mă simt grozav. Pentru moment, mă voi concentra asupra obiectivelor pe care mi le-am propus pentru acest sezon. Am multe provocări și voi lupta pentru a mi le atinge. Ce am de gând să fac în viitor? Asta mă întreb și eu, deoarece nu mă mai văd aici încă cinci ani. În fotbal, totul trece rapid și știu că va veni momentul când trebuie să iau o decizie. Cu toate acestea, acum, mă concentrez doar pe obiectivele pe termen scurt", a spus Alaba.

28 de partidea disputat Alaba în acest sezon în toate competițiile reușind un gol și 3 assist-uri

În vârstă de 25 de ani, Alaba se află în atenția mai multor formații importante din Europa precum Real Madrid sau Barcelona, catalanii încercând și în trecut să îl aducă pe Camp Nou. El are avantajul că este un jucător polivalent putând juca atât ca fundaș stânga, cât și ca mijlocaș la închidere.

Alaba se află la Bayern Munchen de la vârsta de 16 ani. El mai are contract cu bavarezii până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 38 de milioane de euro.

surse: 90min.com, sport-english.com, welt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează