INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Știm suma! Câți bani îi oferă PSG lui Sergio Ramos pentru a pleca de la Real Madrid

După 16 ani, Sergio Ramos ar putea părăsi Real Madrid / Sursă foto: Imago Images
După 16 ani, Sergio Ramos ar putea părăsi Real Madrid / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 12:18 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 12:53

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid,  ar putea pleca gratis la vară, la final de contract, și ar câștiga la PSG 45 de milioane de euro numai din salariu până în 2024!

După 16 ani, Sergio Ramos ar putea părăsi Real Madrid. Aflat la cinci luni de sfârșitul contractului, căpitanului blanco i se oferă pe "Bernabéu" un acord pentru un singur sezon, cu salariu mai mic decât în prezent: 10,8 milioane de euro anual, față de 12 milioane, cât ia în prezent. 

La 34 de ani, internaționalul spaniolul are o propunere tentantă de la PSG, anunță postul de radio Onda Cero. Angajament pe trei stagiuni, cu un salariu total de 45 de milioane. 15 milioane anual net! Cum Madridul și-a găsit deja înlocuitor, pe David Alaba, care vine gratis de la Bayern, Ramos va accepta probabil oferta Parisului.

22 de trofeea cucerit Ramos la Real, inclusiv 4 Ligi ale Campionilor, 5 titluri în LaLiga și 4 Mondiale ale Cluburilor

Suma uriașă pe care o ia Mbappé dacă rămâne la PSG. Real nu poate concura! 

Curtat intens de la Real, Kylian Mbappé va continua probabil la Paris. Explozivului atacant, 22 de ani, sub contract până în 2022 cu PSG, i s-a propus să semneze un nou contract pe "Parc des Princes", cu un salariu egal cu al lui Neymar: 36 de milioane de euro! Cu 15 mai mult decât primește momentan. 

VIDEO Momente spectaculoase din cariera lui Kylian Mbappé 

Madridul i-ar putea da numai 21 de milioane, plus mai mult de jumătate din drepturile de imagine. Clubul blanco plătește acum doar pentru salariile jucătorilor 448 de milioane anual. I-ar fi aproape imposibil să mărească oferta pentru KM7.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Confuzie uriașă la arestările făcute în urma ciocnirilor cu partizanii lui Navalnîi » Reacția fotbalistului: „Nu pe mine m-au săltat, sunt în Spania”

Vlad Dragomir a semnat cu noua echipă! Internaționalul de tineret era în ultimele 6 luni de contract

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  26 Ianuarie 2021, 14:00

Unde ii fair play-ul financiar la echipa asta?Pai PSG nu produce nici jumatate din cat cheltuie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează