INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Sergio Ramos, discurs de adio? A numit echipa unde ar putea ajunge și a ironizat rivala: „Am satisfacția de a vedea Barcelona eliminată”

Sergio Ramos (32 de ani), căpitanul lui Real Madrid, își anunță revenirea pe gazon, însă nu-i poate asigura pe fanii Los Blancos că va continua la echipă și din vară, atunci când îi expiră actuala înțelegere.
Sergio Ramos (32 de ani), căpitanul lui Real Madrid, își anunță revenirea pe gazon, însă nu-i poate asigura pe fanii Los Blancos că va continua la echipă și din vară, atunci când îi expiră actuala înțelegere.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 19:30 / Actualizat joi, 11 martie 2021 21:07

Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, își anunță revenirea pe gazon, însă nu-i poate asigura pe fanii Los Blancos că va continua la echipă și din vară, atunci când îi expiră actuala înțelegere.

Cu ocazia prezentării documentarului „Legenda lui Sergio Ramos”, care va fi lansat în curând de Amazon, stoperul iberic a declarat că încă nu și-a prelungit contractul cu Real.

Pleacă Sergio Ramos de la Real Madrid?

Despre un nou contract? Mi-aș fi dorit să pot spune ceva, dar lucrurile stau la fel, nu sunt noutăți. Sunt calm, îmi doresc să revin pe teren și să câștigăm un nou titlu pe care să-l dedicăm fanilor. Pot să mai joc încă 5 ani la cel mai înalt nivel. M-am întors în sfârșit alături de colegi la antrenamente. Cel mai important lucru e să-mi ajut echipa în perioada următoare”, a declarat Ramos, citat de Marca.

Întrebat dacă îi e teamă să nu plece de la Real Madrid precum Iker Casillas sau Raul Gonzalez, Ramos a răspuns: „Mi-ar plăcea să plec cu conștiința împăcată. Am dat totul pentru club. Nu știu dacă va fi azi, mâine sau peste 5 ani. Sper să fie peste cât mai mult timp. Nu depinde doar de mine, dar mi-ar plăcea să ies pe ușa din față”.

La începutul lunii februarie, Sergio Ramos a suferit o intervenție chirurgicală la meniscul stâng. Nu a mai jucat de la semifinala Supercupei Spaniei, 1-2 cu Athletic Bilbao (14 ianuarie).

Am satisfacția de a vedea Barcelona eliminată. Am avut multe dueluri cu ei, sunt o mare rivală. În plus, la PSG e Keylor Navas. Dar nu-mi place să râd de ei, pentru că săptămâna care vine putem s-o pățim noi. Nu doresc răul nimănui, dar momentan noi suntem încă vii. Totuși, trebuie să avem grijă cu Atalanta

Vreau să joc la Mondialul din Mexic, în 2026. Aș fi singurul fotbalist din istorie care ar juca la 6 ediții. Asta spun azi, după cum mă simt în acest moment. Lumea ne tot „retrage”, dar eu văd mereu fotbaliști evoluând la 35 de ani la nivel înalt

Dacă aș fi antrenor, i-aș transfera acum și pe Haaland, și pe Mbappe la Real Madrid. Dacă trebuie să aleg, datorită circumstanțelor ar fi mai ușor să-l iau pe Haaland. Mbappe e un pic mai sus și e mai complicat din punct de vedere economic. Real Madrid nu ar sta deloc rău cu un #9 ca Haaland. Are foame de gol, de titluri, îți poate da multe. Și Mbappe poate face asta, desigur, dar văd mai ușor un transfer al lui Haaland

Dacă aș pleca de la Real Madrid, aș face-o doar la Sevilla sau la un alt club mare, precum Realul. Nu aș merge niciodată la Barcelona. Sunt lucruri care nu pot fi cumpărate. Nici pe Raul, Ramos, Casillas n-o să-i vezi acolo, așa cum nici Pique, Messi, Iniesta nu ar veni la Real

Nu m-a surprins decizia lui Cristiano de a pleca, aveam niște informații din interior. Deja știam când s-a jucat finala Ligii că va pleca. E o decizie a lui, o respectăm. Nu i se poate reproșa nimic. Dar a pierdut și Cristiano, a pierdut și Real Madrid. Eu nu l-aș fi lăsat să plece, e unul dintre cei mai buni din lume. Ne-ar fi ajutat foarte mult în continuare

Sergio Ramos

Sergio Ramos, în istoria lui Real Madrid:

  • 5 La Liga 
  • 4 Champions League 
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor 
  • 4 Supercupe ale Spaniei 
  • 3 Supercupe ale Europei 
  • 2 Copa del Rey 
  • de 11 ori selectat în cea mai bună echipă FIFA
  • de 9 ori selectat în cea mai bună echipă UEFA 
  • de 5 ori numit cel mai bun fundaș din La Liga

Sergio Ramos, transferat în 2005 de Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dan Petrescu, indiciu despre următorul club din carieră: „Normal că m-ar interesa”

Ion Crăciunescu a analizat pentru GSP cele mai încinse faze din Ligă: „Cum să nu râzi?! Sunt două erori mari de arbitraj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
aberescu
aberescu  •  11 Martie 2021, 21:57

Pleacă, dar nu fă greșeala pe care-au făcut-o alții. Vino la Poli Iași!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează