INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

EXCLUSIV Plecat de la Craiova, dorit de Beșiktaș! Prima reacție a fotbalistului

Ivan Martic, pe vremea când evolua la Craiova. foto: Guliver/Getty Images
Ivan Martic, pe vremea când evolua la Craiova. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 11:42 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 13:17

Primăvara 2020 a adus despărțirea lui Ivan Martic de CS Universitatea Craiova, chiar dacă fotbalistul croat era foarte apreciat de către suporterii, coechipierii și conducerea clubului. 

Plecarea fotbalistului de bandă din România a avut la origini chestiuni de familie, iar acum Martic este în căutarea unui nou angajament. Pentru el s-a ivit o variantă de calibru, fiind pe lista de achiziții a celor de la Beșiktaș Istanbul! 

Martic e dorit de Beșiktaș!

"Vulturii" au încheiat pe locul 3 ediția precedentă și caută neapărat un fotbalist polivalent pentru banda dreaptă. De aceea i-a luat în calcul pe Rick Karsdorp (AS Roma) și pe Ivan Martic (ex-CSU Craiova), elvețianul fiind totuși varianta de rezervă și mai ieftină a olandezului. 

Karsdorp este și pe lista celor de la Southampton, totodată și Shalke 04 îl vizează pentru un transfer pe internaționalul batav, astfel că Martic are o șansă importantă de a ajunge pe Inonu. 

500.000 de euro pe sezon pentru Martic

Beșiktaș i-ar fi pregătit, conform jurnaliștilor de la Sabah, un contract pe doi ani, cu opțiune pentru încă un sezon, și 500.000 de euro pe stagiune

„Dacă olandezul nu va ajunge la Istanbul, atunci Martic va semna", au comentat turcii. „Totul este în mâna lui Dumnezeu acum! Mă bucură interesul turcilor, vorbim aici de un club de prestigiu, ar fi ceva minunat să se realizeze. Momentan, aștept", a mărturisit Martic pentru Gazeta Sporturilor.

EXCLUSIV Plecat de la Craiova, dorit de Beșiktaș! Prima reacție a fotbalistului
Ivan Martic

VIDEO Show pirotehnic făcut de fanii Craiovei, chiar dacă echipa a ratat trofeul

Citește și alte știri de actualitate: 

CS Universitatea Craiova, pe urmele lui AC Milan sau Borussia Dortmund » Afacere de un milion de euro pentru olteni

Alin Stoica, atac DEVASTATOR la Gică Hagi: „Tot urlă că scoate campioni, dar jucătorii lui sunt turiști japonezi! Se crede cel mai bun din toate timpurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  14 August 2020, 02:23

bafta, Martic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează