INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Pochettino, antrenorul lui PSG cu cel mai mare procent al înfrângerilor în ultimul deceniu!

Pochettino, antrenorul lui PSG cu cel mai mare procent al înfrângerilor în ultimul deceniu!
Pochettino, antrenorul lui PSG cu cel mai mare procent al înfrângerilor în ultimul deceniu!

Articol de - Publicat luni, 02 august 2021 19:04 / Actualizat luni, 02 august 2021 19:27

De când a fost preluat clubul parizian de Qatar Sports Investments, în 2011, niciun alt tehnician nu a mai avut 22,86% eșecuri, precum Mauricio Pochettino. Ultimul, 0-1 cu Lille în Supercupa Franței

În conflict cu Thomas Tuchel, directorul sportiv Leonardo l-a convins pe președintele Nasser Al-Khelaifi să-l concedieze pe antrenor în decembrie 2020, înainte de Crăciun. Rezultatul: germanul a ajuns la Chelsea și a câștigat Liga Campionilor, în timp ce PSG l-a adus pe Mauricio Pochettino și a pierdut până acum trei trofee din patru. 

Titlul în Ligue 1 (primul eșec după patru ani), Champions (finală cu Tuchel, semifinală cu Poche) și, ultimul, Supercupa Franței (Trophée des Champions), după opt succese consecutive! A cucerit doar Cupa Franței.

Laurent Blanc a avut doar 9,25% înfrângeri

Fără Mbappé, Neymar, Verratti, Di Maria, Marquinhos și Ramos, parizienii au pierdut la Tel Aviv, 0-1 cu Lille, campioana sezonului trecut. Și Pochettino nu e într-un moment prea bun. Iată ce arată statistica! De când au preluat qatarienii clubul, în 2011, argentinianul este tehnicianul cu cel mai mare procent de înfrângeri: 22,86%! Opt în 35 de meciuri. Mai slab decât Blanc (9,25%), Emery (10,53), Ancelotti (11,69) și Tuchel (14,96).

"Sunt dezamăgit, dar avem obiective mult mai importante în acest sezon" 
Mauricio Pochettino, antrenor PSG

Lille, prima Supercupă. Cu noul antrenor

Chiar dacă a schimbat antrenorul, Christophe Galtier (a plecat la Nice) fiind înlocuit cu Jocelyn Gourvennec, campioana Lille a cucerit și Supercupa. Primul său trofeu, după două meciuri decisive pierdute până acum, în 1955 și 2011.

Mărturisire tulburătoare a unui internațional danez: „Am crezut că Eriksen murise”

Exemplul Lucescu. Nici răcit, cu febră, nu a renunțat la meci!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close