INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Exemplul Lucescu. Nici răcit, cu febră, nu a renunțat la meci!

Exemplul Lucescu. Nici răcit, cu febră, nu a renunțat la meci!
Exemplul Lucescu. Nici răcit, cu febră, nu a renunțat la meci!

Articol de - Publicat luni, 02 august 2021 18:50 / Actualizat luni, 02 august 2021 18:56

Mircea Lucescu a văzut din tribună startul lui Dinamo Kiev în acest campionat, deși avea febră. La pauză, a coborât în vestiar pentru a le vorbi jucătorilor

Dinamo Kiev a început sezonul așa cum l-a încheiat pe precedentul. În forță. De la 3-0 în deplasare în fața lui Kolos (9 mai) la 4-0 acasă, cu Veres (1 august). 

Cea mai bună echipă ucraineană în 2020-2021 - trei trofee cucerite din trei, titlul, Cupa și Supercupa - e în formă și acum, chiar dacă internaționalii săi care au jucat la Euro nu sunt încă sută la sută pregătiți după o vacanță mai lungă.

"Băieții au fost îngrijorați"

Doar Mircea Lucescu nu a fost pe teren duminică seară. A urmărit meciul din tribună. "Mister a răcit, are și febră. Cel mai probabil, ne-a zis medicul, e din cauza schimbării de temperatură. De la căldura mare de afară la aerul condiționat din interior. Doctorul a hotărât să nu stea pe bancă pentru a-și proteja corzile vocale.

 Băieții au fost îngrijorați, efortul lor a fost și pentru Mister", a explicat secundul Emil Caras, care a vorbit mereu la telefon, în timpul jocului, cu antrenorul: "De-a lungul anului, Mircea Lucescu le-a dat o mulțime de sfaturi fotbaliștilor. Și înaintea partidei, și la pauză, le-a vorbit jucătorilor în vestiar. Toți știau ce trebuie să facă. Faptul că unii nu au reușit e o altă problemă".

"Il Luce", în vârstă de 76 de ani, a fost vaccinat împotriva coronavirusului în luna mai.

Mircea Lucescu, în atenția naționalei care a impresionat la EURO 2020: „Am auzit că se vorbește de el”

VIDEO Cum s-a descurcat Tătărușanu în primul amical al verii la Milan » Portarul român a evoluat o repriză cu Nice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează