INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mauricio Pochettino admite că este mult mai gravă criza la Chelsea: „Nu pot să cumpăr încredere de la supermarket”

Mauricio Pochettino foto Imago Images
Mauricio Pochettino foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 16:01 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 16:38

Mauricio Pochettino (51 de ani), managerul lui Chelsea, se plânge și de numărul mare de accidentați și este frustrat că nu poate rezolva probleme londonezilor: „Este un scenariu mai prost decât anticipam ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Mereu e însă dificil când începi un proiect nou, îți trebuie mai mult tmp”

Chelsea continuă să se zbată în mediocritate, pe locul 14 după șase etape, cu numai cinci puncte, mai aproape de retrogradare decât de Top 4 din Premier League. 

Scene șocante de rasism, la Madrid! Ultrașii lui Atletico au insultat și amenințat o fetiță de 8 ani îmbrăcată cu tricoul lui Vinicius: „Maimuță! Negroteică de rahat! Dispăreți, vă vom ucide!
SPANIA
Scene șocante de rasism, la Madrid! Ultrașii lui Atletico au insultat și amenințat o fetiță de 8 ani îmbrăcată cu tricoul lui Vinicius: „Maimuță! Negroteică de rahat! Dispăreți, vă vom ucide!"

Deși a cheltuit 462 de milioane de euro doar în mercato estival, ca nimeni în lume în ultima fereastră de transferuri, clubul londonez nu poate ieși din criză. 

Și mai rău se afundă, având cel mai rău început de sezon din ultimii 37 de ani, în ediția 1978-1979 și picând în Championship. Mauricio Pochettino recunoaște că echipa sa traversează o criză mai gravă decât se aștepta.

Mauricio Pochettino dă vina pe ghinion și accidentări pentru problemele de la Chelsea

„În ultimele săptămâni, scenariul a devenit mai urât decât anticipam. Știm că orice proiect nou e mereu dificil de pus în practică. Problema cu încrederea e că nu o putem cumpăra de la supermarket. 

Este vorba despre timp, puțin câte puțin vom cresa situații care să ne furnizeze convingere și încredere", a declarat managerul argentinian. 

Care susține că totul a fost împotriva lui Chelsea: "Evoluțiile noastre ar fi meritat mai multe puncte. Recunosc că suferim, însă toate echipele au și perioade mai proaste și poate pentru noi au venit mai devreme. 

Nimeni nu se aștepta să ajungem atât de jos, însă acum nu trebuie să căutăm scuze, chiar dacă am avut puțin ghinion și destui jucători accidentați". Opt sunt în prerent!

Mauricio Pochettino: „Proprietarii sunt bineveniți în vestiar”

Pochettino a dezvăluit că după meciul pierdut cu Aston Villa, patronul și copropietarul clubului, Todd Boehly și Behdad Eghbali, au venit în vestiar. "Îmi place că acționarii clublui vin să vorbească cu jucătorii, e bine. Dac-o fac pentru binele echipei e foarte bine și ei sunt bineveniți oricând. 

288de minute au trecut de la ultimul gol marcat de Chelsea în Premier League, londonezii având doar cinci goluri marcate în șase etape

Nu e treaba lor să discute cu noi la cabine, dar ei știu cum să se comporte".

Citește și alte articole:

Umtiti a ajuns de urgență la spital! Fundașul lui Lille a leșinat pe teren, dar și la vestiare
FRANȚA
Umtiti a ajuns de urgență la spital! Fundașul lui Lille a leșinat pe teren, dar și la vestiare
Marseille are antrenor nou. „Pompierul de serviciu” italian!
FRANȚA
Marseille are antrenor nou. „Pompierul de serviciu” italian!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează