INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Explicațiile lui Pochettino, după ce Messi și Neymar au fost huiduiți la Paris

Mauricio Pochettino (50 ani) a vorbit despre situația prin care trece PSG, după ce a fost eliminată de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor. În meciul de acasă din campionat cu Bordeaux, Messi și Neymar au fost huiduiți copios de publicul parizian.
Mauricio Pochettino (50 ani) a vorbit despre situația prin care trece PSG, după ce a fost eliminată de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor. În meciul de acasă din campionat cu Bordeaux, Messi și Neymar au fost huiduiți copios de publicul parizian.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 20:25 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 20:50

Mauricio Pochettino (50 ani) a vorbit despre situația prin care trece PSG, după ce a fost eliminată de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor. În meciul din campionat cu Bordeaux, câștigat pe teren propriu, scor 3-0, Messi și Neymar au fost huiduiți copios de publicul parizian. 

Fanii prezenți pe Parc des Princes la partida cu Bordeaux și-au huiduit propriii jucători. Au început de când crainicul a citit primul „11” al formației lui Pochettino și au continuat pe toată durata partidei.

Mauricio Pochettino: „Situaţia este dificilă, nu putem schimba trecutul”

După meci, tehnicianul de pe banca francezilor nu s-a ferit și a recunoscut faptul că fanii au motive întemeiate pentru gestul făcut. Eliminarea din Liga Campionilor a fost una dureroasă, dar Pochettino speră să se revanșeze prin câștigarea titlului în Franța.

„A fost foarte greu. Putem înţelege frustrarea şi dezamăgirea suporterilor. Şi noi simţim aceleaşi lucruri şi trecem toţi prin această frustrare de a nu ne califica mai departe în Champions League. 

Huiduielile au fost pentru toţi. Suntem o echipă, suntem toți împreună. Este o situaţie foarte tristă. Trebuie să ne concentrăm să câştigăm titlul. Situaţia este oricum dificilă, nu putem schimba trecutul, dar trebuie să fim atenţi să câştigăm nu doar titlul, ci şi următoarele meciuri”, a declarat Pochettino la finalul meciului dintre PSG și Bordeaux.

Messi și Neymar, huiduiți de fanii lui PSG

Neymar și Messi, considerați principalii vinovați pentru eliminare, au fost huiduți pe Parc des Princes la fiecare atingere de balon, relatează RMC Sport. Brazilianul a fost ținta numărul unu, fiind jignit de ultrașii care au scandat: „Neymar, fiu de târfă!". 

Singurul fotbalist de la PSG care a scăpat de furia fanilor a fost Kylian Mbappe, marcatorul celor două goluri ale francezilor în dubla manșă cu Real Madrid. Acesta a fost primit cu aplauze la Paris, iar numele său a fost strigat în mai multe momente de-a lungul partidei.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Fundașul umilit de Messi s-a pronunțat: „El e GOAT”

FOTO Clipe emoționante în Premier League » Căpitanul Ucrainei a marcat și a izbucnit în lacrimi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
michael
michael  •  13 Martie 2022, 21:28

Ambii cred că au zilele numărate la PSG!! De fapt, Messi cu siguranță va pleca la finele sezonului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează