INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

REZUMAT VIDEO Pochettino a răbufnit după meciul nebun cu United: „Eu nu sunt un clovn, sunt antrenorul echipei”

Mauricio Pochettino/ foto: Imago Images
Mauricio Pochettino/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 09:50 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 10:55

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Chelsea, le-a răspuns criticilor care l-au acuzat că nu s-a bucurat de victoria cu Manchester United, scor 4-3.

Chelsea a condus cu 2-0, United a revenit a avut 3-2 până spre finalul meciului. În prelungiri, londonezii au marcat două goluri la două faze consecutive, prin Cole Palmer, și au smuls o victorie care părea imposibilă.

Ofertă de la un gigant turc pentru Denis Drăguș » Standard a răspuns imediat
TURCIA
Ofertă de la un gigant turc pentru Denis Drăguș » Standard a răspuns imediat

Pochettino a rămas calm după golul de 4-3, în timp ce jucătorii lui au sărbătorit pe teren. Pentru asta, a fost acuzat că îi lipsește pasiunea. Iar argentinianul a răspuns dur

Mauricio Pochettino: „Nu sunt clovn, sunt antrenorul echipei”

„Pasiunea nu înseamnă să fii un nebun care face lucruri stupide pe margine. Eu nu sunt așa. Trebuie să fiu calm și analitic pentru a mă concentra asupra jocului. La finalul meciului, bineînțeles, poți să-ți arăți pasiunea, așa cum am arătat eu.

Echipa trebuie să arate pasiune când cei 11 jucători aleargă pe teren, încercând cu disperare să recupereze mingea și să înscrie goluri. Cred că asta este pasiunea pe care fanii noștri trebuie să o vadă.

Nu sunt un clovn, eu sunt antrenorul principal, dacă cineva vrea un clovn pe margine, eu nu sunt acela, eu sunt antrenorul principal. Nu este un circ în care ai nevoie de un clovn pe banca de rezerve”, a declarat Pochettino, citat de Marca.

Rezumat video: meci de senzație între Chelsea și Manchester United

Meciul de pe Stamford Bridge a început abrupt, cu gazdele care au deschis scorul în minutul 4, prin Gallagher. Doar un sfert de oră mai târziu, Cole Palmer a transformat un penalty și se părea că United va fi demolată. Doar că nu a fost așa, „diavolii” au egalat în 6 minute.

Garnacho a marcat, din postură de 1 la 1 cu portarul advers, cu un șut plasat la colțul lung. Apoi, Bruno Fernandes a înscris cu o lovitură superbă de cap. Portughezul s-a aflat la capătul unei centrări perfecte din flancul stâng. Garnacho a reușit „dubla” în minutul 67 și meciul se îndrepta spre victoria lui United. Însă Dalot a făcut o gafă incredibilă în prelungiri.

A fost depășit de Madueke, a luat-o la goană după el, s-a împiedicat și l-a faultat pe jucătorul lui Chelsea în careu. S-a dat penalty, iar Palmer a marcat fără emoții. Ce a urmat e de povestit nepoților. Chelsea a recuperat imediat după ce United a început mingea de la centru și a plecat pe contraatac.

A fost aproape de gol, dar șutul lui Chukwuemeka a fost deviat puțin pe lângă poartă. Cornerul care a urmat a fost executat rapid, mingea a ajuns la Palmer, care a tras năpraznic de la 16 metri. Mingea a fost deviată și a intrat în plasă. Chelsea a revenit și a întors meciul în ultimele două minute din prelungiri.

Citește și:

Andrea Belotti a rămas știrb după meciul din semifinalele Cupei Italiei. Reacția soției a devenit virală!
ITALIA
Andrea Belotti a rămas știrb după meciul din semifinalele Cupei Italiei. Reacția soției a devenit virală!
Italienii nu-l regretă pe Drăgușin: „Transferul său i-a făcut mai mult bine lui Genoa decât lui Tottenham”
ITALIA
Italienii nu-l regretă pe Drăgușin: „Transferul său i-a făcut mai mult bine lui Genoa decât lui Tottenham”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează