INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ce se întâmplă cu Sergio Ramos la PSG » Anunțul antrenorului Mauricio Pochettino

Sergio Ramos, asistând la partida PSG - Nantes 3-1 alături de familie
Foto: Imago
Sergio Ramos, asistând la partida PSG - Nantes 3-1 alături de familie Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 10:09 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 11:01

PSG s-a impus sâmbătă seară acasă cu Nantes, scor 3-1, meci în care fanii parizieni sperau să-l vadă pe Sergio Ramos (35 de ani) debutând.

Nu a fost cazul, fundașul central nefiind convocat de antrenorul Mauricio Pochettino.

Accidentat din mai, Ramos d-abia s-a alăturat antrenamentelor alături de colegii săi de la PSG, iar Pochettino nu a vrut să forțeze revenirea acestuia.

Chestionat după victoria cu Nantes de situația lui Ramos, antrenorul lui PSG a dezvăluit că el încă nu se află la 100% din capacitate și nu dorește să-l forțeze. Totuși, Pochettino a dezvăluit că este posibil ca spaniolul să fie în lot pentru derby-ul cu Manchester City din grupele Ligii Campionilor.

„E posibil să fie în lotul care urmează să joace cu Manchester City. Dar sincer nu mă gândesc foarte mult la asta. S-a antrenat 3 zile cu noi. Nu trebuie să forțăm lucrurile. O să facem totul pas cu pas, chiar dacă ne dorim să-l avem pe teren cât mai repede”, a declarat Mauricio Pochettino după partidă.

Sergio Ramos, salariu uriaș la PSG

Deși nu a jucat încă pentru francezi, Ramos încasează un salariu colosal la parizieni. Fundașul central primește 6 milioane de euro pe sezon.

Politica PSG a fost să nu ofere niciun bonus de transfer, deși jucătorul a venit liber de contract de la Real Madrid.

Sergio Ramos i-a speriat pe cei de la PSG

A jucat 16 ani la Real Madrid, a cucerit 22 de trofee, inclusiv patru CL, a fost campion mondial, dublu campion european cu Spania și a fost considerat mult timp cel mai valoros fundaș central al planetei.

Sergio Ramos nu a mai jucat niciun meci din 5 mai. Este de patru luni la PSG și încă nu a debutat, mereu a apărut o altă accidentare care l-a tras înapoi. Oficialii echipei chiar s-ar fi gândit să îi rezilieze contractul lui Sergio Ramos.

VIDEO Sergio Ramos la antrenamentele celor de la PSG

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Fostul coleg al lui Sergio Aguero anunță: „Mi-a dat mesaj. Mi-a confirmat că se retrage”

Cum au comentat Jurgen Klopp și Mikel Arteta conflictul pe care l-au avut la meciul Liverpool - Arsenal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează