INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO Jurgen Klopp, bulversat la conferința de presă: „Poftim?! Ce ai zis?”

Jurgen Klopp / Captură Give Me Sport
Jurgen Klopp / Captură Give Me Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 14:36 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 15:20

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, e din nou viral pe rețelele de socializare. De data aceasta pentru reacția de la conferința de presă de după victoria cu Aston Villa, scor 1-0.

Revenirea lui Steven Gerrard pe Anfield Road, în calitate de antrenor al lui Aston Villa, a reprezentat doar unul dintre punctele de atracție din jurul confruntării de sâmbătă. Asta fiindcă un episod petrecut la conferința de presă de la finalul partidei a captat atenția presei internaționale.

Direct în istorie! Manchester United și Ronaldo au egalat azi recorduri vechi de 100 de ani
MAN. UNITED
Direct în istorie! Manchester United și Ronaldo au egalat azi recorduri vechi de 100 de ani

Jurgen Klopp și o întrebare buclucașă: „Scuze, poftim?!”

Jurgen Klopp o antrenează pe Liverpool din 2015, perioadă în care a avut suficient timp să-și perfecționeze nivelul limbii engleze.

Totuși, managerul „cormoranilor” și-a găsit „nașul” la ultima conferință. O întrebare primită de la un jurnalist al publicației Birmingham Live l-a bulversat complet pe Klopp, care n-a reușit să înțeleagă ce întrebare i-a fost adresată. 

În timp ce reporterul respectiv îi adresa lui Klopp o întrebare referitoare la jocul prestat de Aston Villa pe Anfield, neamțul a început să râdă, bulversat de accentul jurnalistului. Apoi a întrebat pe un ton amuzat: „Scuze, poftim?!”. Neînțelegerea s-a lămurit după intervenția ofițerului de presă al celor de la Liverpool.

Moment amuzant și înainte de meci

Înainte de meci, tehnicianul lui Liverpool mai oferise un moment amuzant, când le-a spus jurnaliștilor că nu acceptă întrebări despre întâlnirea din campionat cu Steven Gerrard: 

„Înainte de a începe, aș vrea să vă spun că nu voi accepta întrebări cu privire la Steven Gerrard azi. Apropo, ușa e acolo”, a spus neamțul, încercând să pară deranjat, dar pufnind în râs până la urmă, în amuzamentul general al jurnaliștilor prezenți.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona, cu ochii pe Chelsea » Xavi vrea să aducă GRATIS 3 dintre campionii Europei

VIDEO + FOTO Juventus, pas greșit cu o nou-promovată » AC Milan, salvată de execuția magistrală a lui Zlatan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Decembrie 2021, 17:56

...ce articol prost...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează