INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED

video+FOTO Direct în istorie! Manchester United și Ronaldo au egalat azi recorduri vechi de 100 de ani

Manchester United a câștigat azi al doilea meci la rând de la venirea antrenorului Ralf Rangnick, scor 1-0 în deplasarea de la Norwich. +14   FOTO
Manchester United a câștigat azi al doilea meci la rând de la venirea antrenorului Ralf Rangnick, scor 1-0 în deplasarea de la Norwich.

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 21:28 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 21:56

Manchester United a câștigat azi al doilea meci la rând în Premier League de la venirea antrenorului Ralf Rangnick, scor 1-0 în deplasarea de la Norwich.

Cristiano Ronaldo a decis meciul de pe „Carrow Road” în minutul 75, dintr-un penalty obținut tot de el, portughezul fiind faultat în careu de Aarons.

Reacție surprinzătoare a lui Ragnick, după ce Pogba și-a manifestat intenția de a pleca de la United
MANCHESTER UNITED
Reacție surprinzătoare a lui Ragnick, după ce Pogba și-a manifestat intenția de a pleca de la United

Rangnick a egalat la Manchester United un record vechi din 1903

La debutul interimarului Rangnick, Manchester United a câștigat tot cu 1-0 în Premier League, contra celor de la Crystal Palace.

Astfel, Rangnick a devenit doar al doilea antrenor din istoria celor de la United care n-a primit niciun gol în primele două meciuri din campionat, după Ernest Mangnall, 1903!

+10 FOTO

Tot azi, Ronaldo a devenit al 3-lea jucător din istorie care marchează în campionat pentru United sub comanda a 3 manageri diferiți (Solskjaer, Carrick și Rangnick) în timpul unui singur sezon. Au mai reușit asta Hanson și Joe Spence, ambii în 1926/27 (antrenori: Chapman, Hilditch, Bamlett).

Manchester United atacă locurile de Champions League

Manchester United e pe 5 acum în Premier League, poziție de Europa League, dar la egalitate de puncte cu West Ham, locul 4, primul care duce în grupele Ligii Campionilor. Echipa din Londra are însă un meci mai puțin disputat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe explică de ce îi este greu lui Messi să se adapteze la PSG

Scandal ŞOCANT la FC Barcelona: denunțat pentru abuz sexual asupra minorilor! » Peste 60 de foști elevi reclamă practicile sale bolnave

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
103538191253799
Paco Raceanu  •  12 Decembrie 2021, 12:17
Postat de nebeleizis pe 12 Decembrie 2021, 05:04

Ce s-au activat fanii lui penaldo ! Sunteti la fel de destepti ca el. Eu nu sunt fan messi, nu sunt fan varzelona si de asemenea sunt de parere ca vremea astora 2 cu cel mai bun PR din lume s-a cam dus. De cativa ani.

De asta CR7 ramane in continuare cel mai eficient fotbalist din istoria fotbalului (cel mai bun marcator din istoria UCL, unul dintre golgheterii si ai actualei editii; cel mai bun marcator din istoria nationalelor, devenit golgheter anul acesta; cel mai bun marcator din cele mai puternice campionate din lume: englez, spaniol si italian; unul dintre putinii fotbalisti din lume care la 37 de ani trage singur dupa el o echipa aflata in criza in cea mai puternica competitie din lume-UCL etc.), pt ca i-a trecut vremea!? Unii dintre voi sunteti frustrati pana in maduva oaselor de reusitele intergalactice ale altora, incat sunteti in stare sa contestati o realitate apodictica!

nebeleizis
nebeleizis  •  12 Decembrie 2021, 05:04

Ce s-au activat fanii lui penaldo ! Sunteti la fel de destepti ca el. Eu nu sunt fan messi, nu sunt fan varzelona si de asemenea sunt de parere ca vremea astora 2 cu cel mai bun PR din lume s-a cam dus. De cativa ani.

magic4ever
magic4ever  •  12 Decembrie 2021, 03:06
Postat de nebeleizis pe 11 Decembrie 2021, 22:14

Mai cautati ceva ce sa fie record ... :)))) A dar penaldo 2 *** in loc de 3 ! Record absolut !

Tu mai cauta ceva de anonimul de Messi care intr-un campionat mediocru ca cel al Frantei nu joaca absolut nimic...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează