INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Pogba, înapoi la Juventus? Mino Raiola a oferit răspunsul

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 16:35 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 17:01

Paul Pogba (28 de ani), mijlocașul lui Manchester United, mai are contract cu formația engleză până în luna iunie a anului următor, iar Raiola a vorbit despre posibilitatea ca francezul să se întoarcă la Juventus.

Pogba a evoluat pentru „Bătrâna Doamnă” în perioada 2012-2016, iar presa internațională a lansat în mai multe rânduri ideea potrivit căreia mijlocașul ar putea reveni la Juventus Torino.

Mino Raiola, agentul fotbalistului, a recunoscut că o mutare înapoi la clubul italian nu ar fi exclusă, însă depinde și de ceea ce își dorește Juventus.

„Contractul lui Paul expiră anul viitor. Vom vorbi cu Manchester United și vom vedea. Torino a rămas în inima lui. Există posibilitatea ca el să revină, dar acest lucru va depinde și de Juventus”, a spus Raiola pentru Rai Sport.

Debut excelent de sezon pentru Paul Pogba la Manchester United 

Pogba este într-o formă remarcabilă în acest debut de sezon, francezul oferind șapte pase decisive în cele patru partide din Premier League pentru Manchester United. Fotbalistul și-a depășit deja numărul de asisturi din sezonul trecut, când a reușit doar 3 pase decisive.

Pogba, 8 trofee câștigate în tricoul lui Juventus

Internaționalul francez a câștigat titlul în Serie A în fiecare dintre cele patru sezoane cu Juve, precum și Coppa Italia de două ori. De asemenea, a mai câștigat Super Cupa Italiei de două ori și a făcut parte din echipa care a ajuns în finala Ligii Campionilor în 2015, când bianconerii au pierdut cu 1-3 în fața Barcelonei.

Citește și:

Au apărut detaliile contractului semnat de Messi la PSG » Ce prevede „bonusul de loialitate”

Messi, ca un rege la Paris! Cum arată castelul de 50 de milioane de euro în care a stat și președintele Charles de Gaulle

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează