INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Pogba, cucerit de un rival din Premier League: „El merită Balonul de Aur”

Paul Pogba și N'Golo Kante // foto: Guliver/gettyimages
Paul Pogba și N'Golo Kante // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 21:19 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 21:34

Paul Pogba (28 de ani), mijlocașul lui Manchester United, crede că N'Golo Kante (30), „închizătorul” lui Chelsea, merită „Balonul de Aur”.

N'Golo Kante, simpaticul mijlocaș al lui Chelsea, continuă să adune laude din lumea fotbalului. Prestațiile „închizătorului” francez din acest sezon, în special cele din fazele superioare ale Ligii Campionilor, l-au propulsat pe Kante printre favoriții pentru cel mai râvnit premiu la nivel individual: Balonul de Aur.

Paul Pogba: „Kante merită Balonul de Aur”

Paul Pogba, rivalul lui Kante în Premier League dar coleg cu acesta la „naționala” Franței, consideră că N'Golo ar merita cu prisosință să fie Balonul de Aur, având în vedere că a câștigat Liga Campionilor alături de Chelsea.

„Am spus de mult timp că ar fi normal ca el să câștige Balonul de Aur, dacă Chelsea ar cuceri Liga Campionilor. Ar fi meritat”, a spus Pogba într-un podcast al Eurosport Franța.

„Vorbim mult despre evoluțiile sale, dar mereu a fost atât de bun. Nu sunt surprins de ceea ce face, sunt doar surprins că încă o face”, a adăugat Paul.

Ultimul mijlocaș care a cucerit Balonul de Aur este Luka Modric, în 2018. Deținătorul trofeului oferit de France Football este Lionel Messi, care l-a câștigat în 2019. Anul trecut, publicația din Franța a preferat să nu desemneze un Balon de Aur. 

VIDEO. N'Golo Kante, excelent la Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester City și-a adjudecat toate marile premii din Premier League » Alegere-surpriză: un fundaș, jucătorul sezonului!

Maurizio Sarri va antrena Lazio » Probleme pentru Ștefan Radu?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează