INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Pogba l-a făcut praf! Coman va sta cel puțin două luni după o ciocnire cu mijlocașul lui Man. United

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 00:00

Kingsley Coman are o entorsă severă la gleznă și ruptură de ligament la genunchiul stâng

S-a întâmplat miercuri, la antrenamentul "naționalei" Franței. O ciocnire cu "stânca" Paul Pogba a fost de ajuns pentru a-l expedia pe Kingsley Coman direct în brațele medicilor. Inițial s-a vorbit despre 15 zile de pauză. Dar întors la Munchen și supus unui RMN, atacantul în vârstă de 20 de ani a primit un verdict șocant.

Doctorii l-au diagnosticat cu o entorsă severă la gleznă și un ligament rupt la genunchiul stâng. Nicio șansă să revină mai devreme de două luni. Și acesta e prognosticul optimist! Norocul lui Coman este că Bayern a decis deja să activeze clauza din contractul lui și să-l cumpere definitiv de la Juve, de unde îl luase cu împrumut în 2015.

Umtiti stă 3 săptămâni

Samuel Umtiti a părăsit și el cantonamentul Franței. Tot accidentat! Fundașul central s-a întors la Barcelona cu o ruptură la mușchii ischiogambieri ai piciorului stâng. Perioada de refacere: trei săptămâni. Riscă El Clasico (3 decembrie).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează