INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Popescu dezvăluie ce l-a impresionat la Barcelona: "Președintele Bartomeu a venit la mine și la Hagi și ne-a spus asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 13:44

Gică Popescu și Gică Hagi au fost prezenți miercuri pe Camp Nou, la meciul Barcelona - AS Roma 4-1, din turul sferturilor UEFA Champions League.

Fostul fundaș a vorbit despre întâlnirea cu președintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, și a dezvăluit ce l-a surprins.

"Am fost impresionat. Când am ajuns în loja prezidențială de la stadion, președintele Bartomeu a venit la mine și la Hagi și ne-a zis «Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră». Și ne-a rugat să facem o poză cu el. Mi s-a părut uimitor. De aceea Barcelona e un club mare, știe să respecte valorile.

Ne bucură acest lucru, că președintele unui club pe la care au trecut foarte mulți campioni a vrut să facă poză cu noi și ne-a mulțumit că am venit. Este foarte important că fotbalul românesc are două elemente care îl reprezintă la cel mai înalt nivel", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

Gică Popescu a jucat la Barcelona între 1995 și 1997, fiind și căpitan al catalanilor. A câștigat Cupa Cupelor, Cupa Spaniei și Supercupa Spaniei.

Citește și: Gică Popescu este tranșant: "Dacă asta nu e Steaua, atunci care e? Au luat-o extratereștrii? Eu știu că asta e Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  09 Aprilie 2018, 01:50

i-au murit laudatorii lu` asta? cine a stabilit cine este si cine nu este valoare? pa valoare mare , sa moare dujmanii, cum ar zice maestru` Guta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Aprilie 2018, 06:55

Emil Nae : Spre deosebire de tine, ştie că GP a fost condamnat ca să nu ajungă preşedinte FRF, deşi procurorii au cerut pedeapsă cu suspendare. De aceea, Burleanu a fost izolat 4 ani de şefii din fotbalul european. Să ştii că zerourile ca tine nu au nici o valoare dacă nu au un Baci în frunte...

10212586747360444
Cristian Vlad  •  07 Aprilie 2018, 23:06
Postat de Emil Nae pe 07 Aprilie 2018, 15:50

a fost doar politicos si atit. cir despre valoare mai stai o tura. Esti doar un puscarias plecat prin lume. Apropo ala stie ca esti puscarias? eu nu cred, ca daca stia nu-si facea poze cu un puscarias.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează