INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Portarul care a marcat un gol în Liga Campionilor s-a accidentat încercând să înscrie și cu Udinese

Ivan Provedel se 'ine de glezna lovită în careul lui Udinese / Foto: Imago
Ivan Provedel se 'ine de glezna lovită în careul lui Udinese / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 18:54 / Actualizat marti, 12 martie 2024 19:31

Ivan Provedel (29 de ani), goalkeeperul lui Lazio, a venit la un corner în careul advers în prelungirile meciului cu Udinese (1-2), însă luni n-a mai punctat. În schimb, portarul italian a suferit o leziune la gleznă, în urma căreia va absenta o lună din lotul biancocelestilor. În urma celui de-al patrulea eșec la rând, Sarri a demisionat!

Căderea periculoasă a lui Lazio, care în numai două săptămâni a suferit patru înfrângeri consecutive, fiind eliminată în „optimile" Ligii Campionilor și ajungând pe locul al nouălea în Serie A, departe de un loc de UCL, face victime pe bandă rulantă.

O legendă a fotbalului palestinian a fost ucisă într-un raid al armatei israeliene în Gaza
PALESTINA
O legendă a fotbalului palestinian a fost ucisă într-un raid al armatei israeliene în Gaza

În ziua în care antrenorul Maurizio Sarri a demisionat, biancocelestii au aflat și că și-au pierdut portarul pentru cel puțin patru săptămâni! Ivan Provedel n-a mai repetat performanța reușită cu Atletico în grupele Ligii, în meciul în care a egalat (1-1), după ce a urcat la ultima fază în careul advers.

Provedel are o contuzie forte și entorsă la gleznă

În consecință, Lazio a cedat cu 1-2 împotriva lui Udinese, chiar pe Olimpico, și goalkeeperul de 29 de ani s-a accidentat în încercarea de a se întâlni cu mingea. Vestea bună este că nu are fractură la glezna stângă.

„Ivan Provedel are doar o contuzie puternică și o entorsă, în urma traumatismului suferit în careul echipei friulane. Jucătorul a început deja un tratament de recuperare și situația lui va fi monitorizată clinic și instrumental zilnic la Lazio Lab, în vederea stabilirii exacte a perioadei cât va lipsi dintre buturile trupei capitoline", e comunicatul publicat astăzi de Lazio. Provedel a plecat de la stadion în cârje și cu glezna imobilizată.

Lazio a ajuns la opt puncte de rivala AS Roma

Nu au fost singurele vești proaste pentru squadra din Cetatea Eternă. După partida cu Udinese, tifosii biancocelesti i-au fluierat și i-au contestat pe jucători, iar președintele Claudio Lotito a ordonat intrarea imediată a lotului roman într-un cantonament disciplinar, în speranța că foștii elevi ai lui Sarri își vor reveni și vor încerca să salveze sezonul din Serie A.

Lazio se află după 28 de etape la 7 puncte locul al șaselea, ocupat de Atalanta, și la 8 de AS Roma (a cincea poziție, care ar putea oferi al cincilea bilet pentru grupa Ligii).

4nume se vehiculează în prezent pentru a prelua banca tehnică a lui Lazio după plecarea lui Sarri: Tomasso Rocchi, Miroslav Klose, Cristian Brocchi și Roberto Rambaudi

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Dezvăluire șocantă în Turcia » Românii au răsturnat complotul anunțat la Gaziantep! „I-au făcut de rușine”
TURCIA
Dezvăluire șocantă în Turcia » Românii au răsturnat complotul anunțat la Gaziantep! „I-au făcut de rușine”
Dan Petrescu, eliminat din Liga Campionilor Asiei » Pus la punct de arbitru! + Reacția antrenorului
ANTRENORI
Dan Petrescu, eliminat din Liga Campionilor Asiei » Pus la punct de arbitru! + Reacția antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează