INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Dezvăluire șocantă în Turcia » Românii au răsturnat complotul anunțat la Gaziantep! „I-au făcut de rușine”

Denis Drăguș, îmbrățișându-l pe Selcuk Inan, noul antrenor al lui Gaziantep, după 2-0 cu Beșiktaș Foto: Twitter Gaziantep
Denis Drăguș, îmbrățișându-l pe Selcuk Inan, noul antrenor al lui Gaziantep, după 2-0 cu Beșiktaș Foto: Twitter Gaziantep

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 13:05 / Actualizat marti, 12 martie 2024 13:19

Gaziantep a câștigat prima oară acasă în campionat după patru luni și nouă meciuri la rând fără victorie, 2-0 în fața lui Beșiktaș. Iar ”tricolorii” Niță, Sorescu, Maxim și Drăguș au fost cei mai buni de pe teren. Cotidianul Telgraf dezvăluie ce s-a speculat la Gaziantep după plecarea lui Marius Șumudică.

De peste patru luni nu mai câștigase Gaziantep acasă, în Super Lig, de la 2-0 în fața lui Rize, pe 6 noiembrie. Avea nouă meciuri la rând fără victorie: patru înfrângeri, 0-1 cu Ankaragucu, 1-3 cu Trabzonspor, 0-1 cu Fenerbahce, 0-2 cu Bașakșehir, cinci egaluri, 2-2 cu Demirspor și Pendikspor, 1-1 cu Konya, Kayseri și Samsun.

„S-a spus că românii, considerați oamenii lui Șumudică, vor face rău echipei"

După plecarea lui Marius Șumudică, pe 6 martie, și venirea noului antrenor, Selcuk Inan, roș-negrii au învins din prima încercare, un succes neașteptat, 2-0 împotriva lui Beșiktaș. Odată cu această victorie, au scăpat și de zona retrogradării, au urcat pe locul 15, două deasupra liniei roșii.

Veste din Ucraina! Ce a decis Konoplyanka sa facă după ruptura de CFR Cluj
UCRAINA
Veste din Ucraina! Ce a decis Konoplyanka sa facă după ruptura de CFR Cluj

Cotidianul turc Telgraf, cu baza chiar în Gaziantep, a dezvăluit ce speculații au apărut în orașul anatolian după despărțirea de Șumudică. „S-a spus că românii, considerați oamenii lui Șumudică, vor face rău echipei", a susținut Telgraf.

Niță, penalty apărat. Sorescu a deschis scorul. Maxim a declanșat faza de 1-0. Drăguș, supergol

A ieșit total opus. „Tricolorii" au fost cei mai buni. Niță, Sorescu, Maxim și Drăguș au fost titulari. Portarul a blocat 5 mingi, a apărat un penalty, fiind declarat omul meciului, Sorescu a deschis scorul la capătul unei acțiuni în care Maxim a recuperat, Drăguș i-a pasat lui Jamiro Monteiro, care i-a oferit assistul lui Deian.

Denis a înscris un gol spectaculos: i-a strecurat balonul printre picioare căpitanului advers Uysal, l-a driblat scurt și pe Worrall, șutând în colțul lung, fără speranțe pentru Gunok.

„Cu jocul lor frumos, cu golurile lor, cu evoluțiile lor, românii i-au făcut de rușine pe toți cei care au vorbit urât de ei", a scris Telgraf, care a observat și că, după reușita sa, Drăguș s-a dus la marginea terenului și l-a îmbrățișat pe Selcuk Inan, noul tehnician.

12goluri a marcat Denis Drăguș în 27 de meciuri jucate în toate competițiile la Gaziantep: 11 reușite în 24 de partide în campionat și un gol în 3 întâlniri în Cupa Turciei

„Lucrul cel mai bun pentru Gaziantep a fost demiterea lui Șumudică"

După succes, editorialistul turc Mehmet Erol Maraș, care îl criticase de mai multe ori în trecut pe Marius Șumudică, l-a atacat din nou.

Dezvăluire șocantă în Turcia » Românii au răsturnat complotul anunțat la Gaziantep! „I-au făcut de rușine”
Cei patru români în vestiarul bucuriei după Gaziantep - Beșiktaș 2-0 Foto: Twitter Gaziantep

„Pot spune că lucrul cel mai bun pentru Gaziantep în acest sezon a fost demiterea lui Șumudică. Plecarea sa a fost bună pentru Gaziantep, pentru fani, pentru întreaga Turcie. A fost bine că Șumudică, o persoană care caută cu orice preț show-ul, a fost dat afară și înlocuit cu Selcuk Inan", a scris Maraș pentru Olay Medya.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos
STRANIERI
O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos"
Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo
RATARE
Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
unbiped
unbiped  •  13 Martie 2024, 17:09

A revenit marele sumi, care si-a indeplinit scopul vietii tocmai la partida dintre rapid si FCSB, unde, in tribuna, alaturi de alti academicieni asemeni lui, gen corsicanu, scanda cu mare patos cat il tineau bojocii, refrenul lor favorit ,,cine tine cu Steaua, sa-i *** familia" . Mare om, mare caracter, mare antrenor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Misu1950
Misu1950  •  13 Martie 2024, 09:41
Postat de unurtr pe 12 Martie 2024, 15:28

Moral, victoria este a lui Șumudică! În 2 zile nu putea noul antrenor să facă mare lucru, este victoria lui Șumudică, chiar dacă el nu a fost efectiv pe bancă, dar tot ce a pregătit el se vede acum! Dacă mai aveau răbdare cu el, ajungea sus clar!

Foarte corect! De unde sa stie faras ala asa ceva!

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Martie 2024, 08:47

Numai ca Antep(Gaziantep),NU este oraș„anatolian”-fiind situat in platoul sirian- la miazazi de lanțul munților(Taurus)care-l separa de podișul Anatoliei-din centrul perninsulei!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează