INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Momente senzaționale în Valladolid - Sevilla! Portarul Bono a marcat și s-a dezlănțuit pe gazon

Yassine Bounou „Bono” (29 de ani), portarul celor de la Sevilla, a marcat golul egalizator în remiza cu Valladolid, scor 1-1. +7   FOTO
Yassine Bounou „Bono” (29 de ani), portarul celor de la Sevilla, a marcat golul egalizator în remiza cu Valladolid, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 23:57 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 00:34

Yassine Bounou „Bono” (29 de ani), portarul celor de la Sevilla, a marcat golul egalizator în remiza cu Valladolid, scor 1-1, în al 4-lea minut al prelungirilor. 

Sevilla a controlat partida cu Valladolid, superioară la toate aspectele, dar a fost la doar câteva secunde de înfrângere. Fabian Orellana, mijlocașul chilian al gazdelor, a deschis scorul în minutul 44, dintr-o lovitură de pedeapsă. Egalarea a venit la ultima fază și a fost adusă de portarul Bono.

Portarul Bono, erou în Valladolid - Sevilla

Julen Lopetegui i-a permis lui Bono să urce în careul lui Valladolid, la un corner executat din dreapta atacului andaluz. Faza a fost una confuză. Mingea s-a plimbat pe linia de fund, doi apărători au protejat-o, crezând că iese afară. Balonul a lovit însă bara, apoi a fost deviat subtil de Kounde. Bono s-a trezit singur, în poziție centrală, la 8 metri de poartă. A tras cu sete și a stabilit rezultatul final.Portarul marocan nu și-a putut stăpâni bucuria și s-a ales și cu un „galben” după ce și-a dat jos tricoul pentru a sărbători reușita.

FOTO: Bono s-a descătușat după golul marcat în prelungiri

+3 FOTO

Sevilla, în cărți pentru Liga Campionilor

Sevilla ocupă locul 4 în La Liga, cu 55 de puncte. Nu are emoții în privința locurilor de UEFA Champions League. Urmăritoarele, Real Sociedad și Betis, sunt la 10 lungimi în spate. Valladolid a pierdut două puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. E acum pe 16, cu 27 de puncte, 4 peste Eibar.

Clasament La Liga: 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO. Victorie uriașă pentru Adrian Ursea » A zdrobit-o pe Marseille! Nu s-a mai întâmplat din '73

FOTO. Taifunul Bayern » 4-0 la pauză, deși a avut om eliminat la 0-0! Câte goluri a reușit Lewandowski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează