INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Portarul din Bundesliga, înnebunit de iubita fotomodel: „Prea multă clasă”. Declarații spumoase: „O facem de 5 ori, dar niciodată după înfrângere”

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 14:11 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 14:11

Kevin Trapp (33 de ani), fotbalistul german care joacă pe post de portar la Eintracht Frankfurt în Bundesliga, are o relație de ceva vreme cu fotomodelul Izabel Goulart, care a făcut de curând furori la Săptămâna Modei de la Milano. 

Fotomodelul brazilian a atras toate privirile la evenimentul din Italia, Izabel Goulart nu a ezitat să se fotografieze în locurile inedite din Milano, la Duomo, dar și pe străzile emblematice din capitala modei. 

În cadrul Săptămânei Modei de la Milano, partenera lui Kevin Trapp a participat la evenimentele Dolce & Gabbana și nu s-a lăsat intimidată nici de ploaia din weekend. Îmbrăcată în haine elegante și extravagante, Izabel Goulart și-a arătat formele perfecte de fotomodel. Ținutele sumare au fost cele care i-au pus în valoare frumusețea. (vezi galeria foto)

Comentariul lui Kevin Trapp

Izabel Goulart a împărtășit pe rețelele de socializare numeroase fotografii și clipuri video în care e surprinsă defilând pe străzile din Milano. Partenerul ei, portarul Kevin Trapp, a comentat cu entuziasm la pozele ei de la Săptămâna Modei de la Milano. „Prea multă clasă”, a scris fotbalistul pe Instagram, la una dintre pozele iubitei lui. 

+19 FOTO

„Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână, dar nu când echipa lui pierde” 

Splendida Izabel Goulart are 4,7 milioane de followers pe Instagram. La un moment dat, ea a acordat un interviu despre relația cu fotbalistul, a vorbit despre viața lor intimă. „Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână, dar nu când echipa lui pierde”, dezvăluia Izabela, unul dintre faimoșii „îngeri” ai casei de modă Victoria's Secret, în urmă cu câțiva ani.

Taylor Swift i-a acceptat invitația și a făcut show în lojă » Noi detalii despre cuplul momentului

GALERIE FOTO Supermodelul care a promovat naționala Germaniei a pozat topless la 50 de ani » Imagini incendiare

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  25 Septembrie 2023, 17:59

De ce femeilor numai la asta le sta gândul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează