INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Portarul lui ADO De Haag, condamnat la închisoare pentru deţinerea unei culturi de canabis!

Portar arestat pentru detinerea unei culturi de canabis
Portar arestat pentru detinerea unei culturi de canabis

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2011 16:55

Portarul olandez al echipei ADO Den Haag, Gino Coutinho, a fost condamnat la 12 luni de închisoare pentru deţinerea unei culturi de canabis, falsificare şi implicare în spălare de bani.

Alături de fotbalistul în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată la un an de închisoare şi prietena sa. Cei doi au fost arestaţi în 2009, după o descindere a poliţiei la un depozit din Ens, unde s-au descoperit 4.200 de plante de marijuana. Coutinho a negat ulterior orice implicare, dar anchetatorii au descoperit că depozitul respectiv era înregistrat pe numele său.

Luna trecută, tatăl fotbalistului a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru implicarea într-o fabrică de marijuana, informează Daily Mail.

ADO Den Haag ocupă în prezent, cu trei meciuri înainte de finalul sezonului, locul cinci în clasamentul campionatului Olandei. Coutinho era portarul titular al formaţiei olandeze.

sursa: mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează