INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - LITUANIA 6-0

Portugalia - Lituania 6-0 // Hat-trick pentru Maurizio Sarri » Cristiano Ronaldo i-a demolat şi-n retur pe baltici!

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 12:36

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a contrazis accidentarea invocată de Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, şi a dat încă o reprezentaţie la naţională, apropiindu-se de suta de goluri: a marcat 3 goluri în meciul Portugalia - Lituania 6-0!

Mă simt bine, chiar foarte bine", avertiza Cristiano o dată ajuns la Lisabona. Nici urmă de accidentare sau o durere la genunchi, cum a invocat antrenorul Sarri când l-a înlocuit duminică, în meciul cu Milan!

Dovadă că liderul Portugaliei a demolat-o din nou pe Lituania: după pokerul din tur, joi a reuşit un hat-trick de senzaţie în victoria cu 6-0. „Nu e de glumit cu el, mândrie de soră", a postat imediat Katia Ronaldo.

Şi Elma şi-a lăudat fratele: „Dumnezeu nu greşeşte. Se simte bine... şi acum?". Ronaldo a fost mai câştigat că Juve l-a menajat!

„Nu mă suprinde nimic la Cristiano"

Căpitanul lusitanilor, calificat la Euro 2020 de pe locul doi în grupă dacă bate în Luxemburg duminică, mai are două goluri până să atingă suta la naţională! Îi mai trebuie doar 11 reuşite ca să-l ajungă pe iranianul Ali Daei, cel mai bun marcator la reprezentative din istoria fotbalului mondial!

Nu am avut niciun dubiu condiţiei fizice a lui Cristiano, alţii s-au îndoit. Nu mă surprinde nimic la el!", a spus selecţiomerul Fernando Santos. Care şi el l-a schimbat, în minutul 83 cu Jota, dar l-a îmbrăţişat afectuos pe margine. De altfel, CR7 a făcut un selfie pe teren cu un fan intrat în tricoul lui Juventus.

9 hat-trick-uria marcat Ronaldo la naţionala Portugaliei, dintre care ultimele şapte după vârsta de 30 de ani. E a 55-a „triplă" din carieră la cluburi şi reprezentativă

VEZI ȘI:

Anglia - Muntenegru 7-0 // L-au fluierat pe Joe Gomez! Fanii nu l-au iertat pentru bătaia cu Raheem Sterling

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează