INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fanii portughezi înaintea meciului decisiv pentru calificarea la Mondial : „Ne bazăm pe susținerea voastră”

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 21:46 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 22:38

Portugalia se pregătește de meciul cu Serbia, ultimul din preliminariile Campionatului Mondial. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul lusitanilor, a făcut un apel către suporterii portughezi să fie alături de echipă, la partida care îi poate duce la turneul final din Qatar.

Portugalia - Serbia este programat duminică, 14 noiembrie, de la ora 21:45. Partida poate fi văzută în direct pe Digi Sport 2, Look Sport+ și liveSCORE pe GSP.ro

„Pentru Portugalia și pentru suporterii portughezi ne dorim să fim prezenți din nou la Cupa Mondială. Doar prin forța Portugaliei și a portughezilor vom fi acolo. Ne bazăm pe susținerea voastră. Să mergem spre Qatar 2022”, a scris Cristiano Ronaldo pe Twitter.

În acest moment Portugalia este lider în grupa A cu 17 puncte, la egalitate cu Serbia, dar cu un golaveraj superior. 

În tur, cele două formații au remizat la Belgrad, scor 2-2, astfel că un rezultat de egalitate mâine îi asigură Portugaliei calificarea la Campionatul Mondial.

Ronaldo, gest minunat pentru o tănără fetiță

La meciul pe care Portugalia l-a terminat la egalitate, scor 0-0 cu Irlanda, Ronaldo i-a făcut ziua mai bună unei copile. Impresionat de o fetiță care plângea, prinsă de stewarzi, Cristiano Ronaldo i-a dăruit tricoul, făcând-o fericită.

Micuța irlandeză voia să-l roage pe Ronaldo să-i dăruiască tricoul, dar a fost prinsă de doi stewarzi.

Fata l-a strâns în brațe pe Cristiano Ronaldo și a sărutat tricoul

Puștoaica nu s-a lăsat. În lacrimi, l-a strigat pe portughez. Impresionat, acesta le-a făcut semn celor care o țineau să-i dea drumul și i-a oferit tricoul. Fata l-a strâns în brațe, apoi a sărutat cadoul și l-a arătat bucuroasă fotografilor. Lacrimile dispăruseră.

Zlatan Ibrahimovic a împins un fan georgian

În contrast, Ibrahimovici nu s-a purtat la fel cu un fan georgian, la partida Suediei de la Batumi. Când suporterul a încercat să-l îmbrățișeze, Zlatan l-a împins brutal, aruncându-l în mâinile stewardului.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

„Neymar e mai bun decât Messi și Ronaldo” » Argumentele și sfatul marelui Cafu

Cosmin Contra dezvăluie marele regret al carierei: „Asta a fost greșeala vieții mele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hermannstadler
hermannstadler  •  14 Noiembrie 2021, 02:32

.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează