INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Povestea verii! Enric Gallego, șoferul de tir catalan care a ajuns să valoreze 6 milioane de euro! 

FOTO: AS // Enric Gallego, la Getafe
FOTO: AS // Enric Gallego, la Getafe

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 18:42

Atacantul Enric Gallego, 32 de ani, a devenit profesionist în ianuarie 2018 și tocmai a fost transferat la Getafe, urmând să joace în Europa League.

Până în ianuarie 2018, catalanul Enric Gallego juca la amatori și era obligat să muncească în plus pentru a se întreține. Printre altele, a fost șofer de tir, muncitor în construcții și a montat aparate de aer condiționat. 

În urmă cu un an și jumătate, s-a transferat de la Cornellà la Extremadura (200.000 E), în divizia a 3-a, și a promovat. Apoi, vara trecută, a semnat cu Huesca, în LaLiga, pentru o sumă de zece ori mai mare. 

La sfârșitul sezonului, echipa a retrogradat, dar el a rămas în elită. Și Getafe l-a cumpărat în această lună cu 6 milioane de euro! Atacantul în vârstă de 32 de ani afirmă: „M-am antrenat întotdeauna la fel de bine, sperând că într-o zi voi avea o șansă. Iar șansa a venit în 2018 și am profitat de ea”.

5 goluri a marcat Enric Gallego în 19 meciuri jucate la Huesca în LaLiga

3 ani este durata contractului încheiat de atacantul catalan cu Getafe

VEZI ȘI:

Marc Cucurella, răscumpărat de Barcelona de la Eibar! În plină telenovelă Neymar, Barça se orientează către jucătorii formați de La Masia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  16 Iulie 2019, 20:14
Postat de mandpv964 pe 16 Iulie 2019, 19:45

Ptr astia de la gsp.... Voi stiti cumva ce nu stie nimeni, vreo tara numita Cataluña??? Fotbalistul asta nici macar nu - i "catalán"!!! Gallego????? Habar n - aveti.....

Dar ei stiu si ce e ala un tir catalan... citez: "șoferul de tir catalan care a ajuns să valoreze 6 milioane de euro! " Pai ba, soferul de tir elvetian valoreaza dublu.

mandpv964
mandpv964  •  16 Iulie 2019, 19:45

Ptr astia de la gsp.... Voi stiti cumva ce nu stie nimeni, vreo tara numita Cataluña??? Fotbalistul asta nici macar nu - i "catalán"!!! Gallego????? Habar n - aveti.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează