INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Președintele UEFA a vorbit despre înființarea Superligii Europene: „Este visul a doi sau trei directori cărora nu le pasă de solidaritate”

Alexander Ceferin
Alexander Ceferin

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 11:10 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 11:32

Președintele UEFA, Alexander Ceferin (53 de ani), i-a criticat pe cei care încurajează ideea înființării Superligii Europeane.

Subiectul a reapărut în spațiul public în ultima perioadă, iar Ceferin a ținut să infirme zvonurile: „Pentru mine, Superliga nu intră în discuție. Este visul a doi sau trei directori cărora nu le pasă de solidaritate. Nu le pasă de nimic în afară de ei înșiși, chiar și-ar face rău propriilor cluburi, dar probabil că încă nu își dau seama. Ideea nu este una foarte serioasă. A apărut din cauza plecării fostului președinte de la Barcelona, ​​dar cred că a fost mai mult o idee populistă sau politică decât una serioasă”.

Președintele UEFA a explicat ce a făcut forul continental pentru a combate pandemia de Covid-19 și deciziile pe care le-a luat pentru a încerca să atenueze efectele crizei: „Dacă am fi insistat să mergem mai departe cu Campionatul European din 2020, sunt sigur că am fi avut probleme și nu am fi putut să o facem. Prioritatea a fost întotdeauna sănătatea. Este mai importantă decât orice industrie, inclusiv fotbalul”.

Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ionuț Radu, tot mai aproape să o părăsească pe Inter! Ce echipă din Serie A îl dorește pe internaționalul român

Norvegienii se tem de ce e mai rău pentru ei: „Am primit semnale că vom pierde cu 0-3 meciul cu România!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează