INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Norvegienii se tem de ce e mai rău pentru ei: „Am primit semnale că vom pierde cu 0-3 meciul cu România!”

foto: facebook
foto: facebook

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 09:24 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 09:38

Norvegia își pledează cauza la UEFA, susținând că a respectat întreg protocolul și că nu e vinovată de anularea partidei, autoritățile de la Oslo interzicându-i să călătorească în România. Forul de la Nyon va decide cel mai probabil astăzi acest caz.

Oficialii federației norvegiene vor să susțină în fața UEFA că nu sunt de vină pentru că meciul cu „tricolorii” nu s-a mai disputat, respectând întreg protocolul impus de forul european (izolaseră jucătorul infectat cu coronavirus, Elabdellaoui), și că autoritățile au blocat călătoria la București, fără a le oferi altă posibilitate. 

Norvegienii încă speră să li se dea dreptate în acest caz, iar UEFA să decidă rezultatul partidei prin tragere la sorți, cu trei variante luate în calcul: 1-0, 0-0 sau 0-1. Victorie, egal ori eșec. Aproape sigur, forul de la Nyon va decide astăzi acest dosar.

Norvegia se teme

Totuși, unul dintre managerii federației de la Oslo anunță în presa locală că au fost avertizați că ar putea pierde acest joc la „masa verde”. „Am primit deja semnale că decizia va fi, cel mai probabil, înfrângere cu 0-3 în cazul nostru, că vom fi considerați responsabili pentru pierderile financiare și pentru micșorarea veniturilor, din cauza încălcărilor contractelor media”, a declarat Lise Klaveness pentru cotidianul VG, accentuând: „Ne temem de consecințe. Și sportiv, și financiar. Respectăm total hotărârile autorităților norvegiene, dar am încălcat obligațiile față de UEFA”.

Și Klaveness sugerează că forul nordic nu are vină: „Noi consideram că putem părăsi țara fără să încălcăm regulile de carantină în caz de infecție, numai că autoritățile au analizat altfel situația. Ceea ce era extrem de dificil de prevăzut”.

Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește și alte știri din Liga Națiunilor:

România, salt miraculos! Avem șanse reale să fim în urna 2 la tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2022

Amical caritabil în loc de revanșă! „Misiunea Belfast” a început mai devreme cu o zi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Noiembrie 2020, 19:54

Ce tot îi dați cu tragerea la sorți?

176901212832165
Dan Petnaise  •  16 Noiembrie 2020, 19:52

Dacă era de vină și federația română, atunci se trăgea la sorți. Fiind de vină numai federația norvegiană, e clar deznodământul: 3-0.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  16 Noiembrie 2020, 18:18

Domnule, norvegienii ăștia au ajuns să se teamă de normalitate?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează