INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNTIED - EVERTON

Faza zilei în Premier League! Ce a făcut Townsend în fața lui Cristiano Ronaldo

Andros Townsend +8   FOTO
Andros Townsend

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 18:19 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 18:38

Manchester United a făcut încă un pas greșit în Premier League și a remizat pe teren propriu, 1-1, cu Everton.

După 0-1 cu Aston Villa, United a pierdut din nou puncte, după ce nu a putut trece de Everton, în etapa a 7-a din Premier League. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer, cu Cristiano Ronaldo rezervă, a intrat în avantaj la pauză, grație golului marcat de Anthony Martial, în minutul 42.

Andros Townsend, aroganță în Manchester United – Everton

+4 FOTO

Scorul final a fost stabilit de Andros Townsend, care a punctat în minutul 65. Mijlocașul englez de 30 de ani a ținut să se bucure într-un mod spectaculos și a făcut o aroganță, chiar în fața fanilor și a lui Cristiano Ronaldo, intrat pe teren în minutul 57.

Astfel, Andros Townsend s-a dus în colțul terenului și-a luat avânt și a sărit, imitând bucuria făcută celebră de Cristiano Ronaldo.

Citește și: 

După acest egal, primul în 11 etape, Dinamo ajunge la 7 puncte și este pe locul 15 în Liga 1. UTA, cu patru meciuri la rând fără victorie, este pe 7, cu 17 puncte.

Benzema știe unde va juca Mbappe: „E doar o chestiune de timp”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  03 Octombrie 2021, 15:11

Saracul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează