INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

FOTO Edinson Cavani, primul meci mare de la transferul în Premier League! Cum a întors soarta în Southampton - Manchester United

Manchester United s-a impus în deplasarea de la Southampton, scor 3-2. Edinson Cavani a marcat o „dublă” în finalul partidei. +9   FOTO
Manchester United s-a impus în deplasarea de la Southampton, scor 3-2. Edinson Cavani a marcat o „dublă” în finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 18:16 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 18:30

Manchester United s-a impus în deplasarea de la Southampton, scor 3-2. Edinson Cavani a marcat o „dublă” în finalul partidei. 

Edinson Cavani a fost mutarea-surpriză a lui United în ultima perioadă de transferuri. Atacantul din Uruguay, ultima dată la PSG, a izbutit primul meci mare de la sosirea pe Old Trafford. Introdus la pauză, în locul lui Greenwood, când formația sa era condusă 0-2, „El Matador” a pasat decisiv la reușita lui Bruno Fernandes din minutul 59. 

Southampton- Manchester United, decis de Cavani

Cavani a egalat în minutul 74, cu un plonjon spectaculos, din 6 metri. Opera a fost desăvârșită în al doilea minut de prelungire, când s-a desprins din marcajul lui Vestergaard și a reluat cu capul, la colțul scurt. 

+5 FOTO

Manchester United a obținut a treia victorie consecutivă în campionat și ajunge la 16 puncte în 9 partide. E la doar 5 lungimi distanță de liderul Liverpool, care are și un meci în plus disputat. Southampton rămâne pe locul 5, cu 17 puncte.

Clasament Premier League: 

Citește și alte știri din Premier League: 

Protestul lui Klopp: „Într-un asemenea ritm, nu sunt sigur că vom termina sezonul cu 11 jucători”

Brighton - Liverpool 1-1 » VAR împotriva „cormoranilor”: 3 decizii l-au scos din minți pe Klopp + Salah, nervos la schimbare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează