INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Încă o echipă implicată în lupta pentru TOP 4? Prim "11" stelar construit după indicațiile lui Marco Silva

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 11:07

Everton l-a numit pe banca tehnică pe portughezul Marco Silva (41 de ani), recunoscut pentru stilul ofensiv, kamikaze pe alocuri, și îi construiește o echipă care poate lupta cu granzii din Premier League. 

Everton l-a transferat pe Richarlison de la Watford în schimbul sumei de 50 de miloane. Brazilianul de 21 de ani este descoperirea lui Marco Silva, fiind cel care l-a adus sezonul trecut la Watford de la Fluminense. 

Fotbalistul cu o tehnică în regim de viteză extrem de rară a marcat 5 goluri și a oferit 5 pase decisive în ediția trecută a Premier League

Everton arată bine pe toate posturile

Jordan Pickford este titular porții "caramelelor". Englezul a făcut un Mondial excelent, ajungâng cu naționala Albionului până în semifinalele competiției.

Michael Keane și Ashley Williams ar forma centrul defensivei. Accidentarea urâtă suferită de căpitanul Țării Galilor îl aduce în primul 11, cel mai probabil, pe veteranul Phil Jagielka. 

Leighton Baines și Phil Coleman sunt doi dintre cei mai redutabili fundași laterali din Anglia. Extrem de ofensivi, de o dârzenie specific britanică, și cu apariții dese la finalizare, cei doi alcătuiesc unul dintre marile atuuri ale formației. 

Senegalezul Idrissa Gueye este fotbalistul a cărui cotă a explodat sezonul trecut. Evoluțiile închizătorului i-au făcut pe fani să exclame că N'golo Kante are concurență serioasă. Morgan Schneiderlin, fostul fotbalist al lui Manchester United, este perechea din linia mediană.

Islandezul Gylfi Sigurdsson, starul adus pentru 50 de milioane de euro de la Swansea, pare a avea cele mai mari probleme după numirea lui Silva pe banca tehnică. Fanii lui Everton se întreabă cum va reacționa mijlocașul fantezist dar cu o viteză în minus față de ceea ce dorește antrenorul portughez. 

Vitezomanii din ofensivă sunt Theo Walcott și Richarlison. Fostul tunar pare să se fi integrat perfect la viața din Liverpool, marcând 3 goluri și fiind coautor la alte 3 în cele 14 meciuri oficiale. 

Pentru poziția de vârf se vor lupta turcul Cenk Tossun, senegalezul Oumar Niasse tânărul de 21 de ani, Dominic Calvert-Lewin.

Și banca de rezerve arată incredibil. Yannick Bolasie, fotbalist cotat la 18 milioane de euro, Kevin Mirallas, Mason Holgate sau Muhamed Besic par a nu prinde primul 11. Un fotbalist care poate exploda anul acesta este Tom Davis, mijlocașul de 20 de ani, care a arătat calități deosebite în sezonul de debut. 

Vezi și: Primele Imagini din documentarul despre Manchester City » Guardiola către jucătorii săi: "Dacă vreți să mă urâți, urâți-mă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ill7ven
ill7ven  •  24 Iulie 2018, 15:17

Se stie ca uneori Premier League nu are simtul ridicolului la ce sume se invart pe acolo, nemaivorbind de faptul ca plafonul global pentru sume de transferuri a crescut considerabil in ultimul timp. Doar pentru ca se arunca atatia bani pe niste jucatori nu inseamna ca sunt adevarate "stele". Tot la mijlocul clasamentului vor fi la final de sezon.

dakesis
dakesis  •  24 Iulie 2018, 13:27

o gluma de articol! cum poti sa spui ca arata extrem de bine peste tot, si apoi sa incepi sa insiri niste no-names? Ricky asta cu 5 goluri, extrem de putin, Walcott - aruncat de colo-colo, Tosun- prea batran si Levin -fara experienta, aparare varza cu jagielka, jucatori trecuti si fumati ca Shneiderlin sau Coleman... Ce echipa de top vedeti voi? M-as bucura ca Everton sa se bata acolo, sus, insa nu e cazul. Scrieti si voi, ca sa nu stati degeaba, dar sa numesti lotul lui Everton 'incredibil', la nivelul din Anglia, mi se pare mai mult decat pueril...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează