INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Fost fotbalist din Premier League, împușcat în stradă! În ce stare se află acesta

Jermaine Johnson (centru) // foto: Guliver/gettyimages
Jermaine Johnson (centru) // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 18:30 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 18:46

Jermaine Johnson (40 de ani), fost jucător la Bolton, în Premier League, a fost împușcat în timp ce se afla în țara sa natală, Jamaica.

Extrema dreapta, care evoluează pentru Tivoli Gardens FC, în Jamaica, a fost împușcat în zona abdominală în Kingston, capitala țării. Alături de Jermaine, au mai fost împușcate două persoane. Toți au fost duși de urgență la spital, iar starea lor este stabilă, informează Sun Sport.

Johnson, împușcat în stradă

Cei trei stăteau împreună, în grup, în momentul în care o mașină ar fi trecut pe lângă ei, o persoană din vehicul deschizând focul asupra lor. Poliția consideră că împușcăturile au fost provocate de un conflict aflat în plină desfășurare în acea zonă a capitalei.

Jermaine a evoluat pentru Bolton, în Premier League, timp de 2 ani, între 2001 și 2003. Ulterior, a mai trecut pe la echipe precum Oldham Athletic, Bradford, Sheffield Wednesday și Indy Eleven, înainte de a se întoarce la Tivoli Gardens, echipa la care și-a început cariera.

12 meciuria jucat Jermaine în Premier League. În Championship, a strâns 181 de apariții

74 de meciuria jucat Jermaine în echipa națională a Jamaicăi

Mai multe știri de actualitate:

Leo Messi rupe tăcerea » Comunicat acid despre plecarea sa de la Barcelona! Atacă La Liga: „Ce contract ați citit?!”

OFICIAL Costel Pantilimon a semnat cu noua echipă! Videoclip hilar de prezentare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează