INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Premier League, lovită din nou de COVID-19 » Un jucător de la Arsenal, depistat cu coronavirus + a jucat în meciul cu Manchester City!

Un jucător de la Arsenal a fost depistat pozitiv cu coronavirus, el evoluând în partida cu Manchester City din 17 iunie. foto: Guliver/Getty Images
Un jucător de la Arsenal a fost depistat pozitiv cu coronavirus, el evoluând în partida cu Manchester City din 17 iunie. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 17:27 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 19:31

Premier League a revenit săptămâna trecută după trei luni de inactivitate, însă problemele provocate de COVID-19 n-au dispărut. Un jucător de la Arsenal a fost depistat pozitiv cu coronavirus, el evoluând în partida cu Manchester City din 17 iunie (0-3). 

Fotbalul continuă să aibă de suferit din cauza pandemiei de coronavirus care a blocat competițiile în ultimele luni. Arsenal, club care traversează un sezon modest - locul 10 după 30 de etape - a avut recent un caz de coronavirus în lot. 

Identitatea fotbalistului nu a fost dezvăluită, însă e confirmat că acesta a evoluat în confruntarea cu Manchester City din 17 iunie, pierdută de „tunari” cu 0-3. Toți jucătorii lui Arsenal au fost ulterior testați, rezultatele fiind negative, notează sport.es.

Fundașul spaniol Pablo Mari și mijliocașul elvețian Granit Xhaka sunt cei doi jucători ai „tunarilor” care au evoluat cu Manchester City, iar apoi au dispărut din lot în confruntarea cu Brighton. Ambii au ieșit accidentați în eșecul usturător cu City. 

Și Mikel Artata a avut coronavirus

Mikel Arteta (38 de ani), antrenorul lui Arsenal, a fost depistat pozitiv cu coronavirus în luna martie. La o zi după ce Arteta a fost depistat pozitiv, campionatul din Anglia a fost suspendat.

„A durat 3-4 zile pentru ca simptomele să treacă și să îmi recapăt energia, iar acum adevărul este că mă simt bine”, povestea tehnicianul spaniol, la scurt timp după ce s-a vindecat. 

Citește și alte știri din Premier League: 

VIDEO Stupoare la startul meciului Everton - Liverpool: ce a făcut Mane în timp ce restul jucătorilor îngenuncheaseră la centru

EVERTON - LIVERPOOL 0-0. „Clasă mondială!" » Fotbalistul care l-a vrăjit pe Jurgen Klopp după Merseyside Derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează