INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Șoc în Premier League! Lucas Paqueta, anchetat pentru pariuri! » Ratează transferul la Manchester City?

Lucas Paqueta (dreapta), anchetat pentru pariuri. Foto: Imago Images
Lucas Paqueta (dreapta), anchetat pentru pariuri. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 14:34 / Actualizat sambata, 19 august 2023 14:51

Lucas Paqueta (25 de ani), mijlocașul ofensiv al lui West Ham, e investigat de Federația de Fotbal din Anglia pentru pariuri, iar mutarea la Manchester City a intrat în impas.

Potrivit celor de la Daily Mail, ancheta se concentrează pe pariurile care au fost plasate la casele de pariuri din Brazilia. Investigația pare să se axeze pe pariurile efectuate în țara sa natală cu privire la cartonașele galbene primite de Paqueta.

Gică Hagi, înainte de Rapid - Farul: „Îmi pare rău că Fiorentina nu m-a înțeles de la început cu Louis Munteanu”
Rapid - Farul
Gică Hagi, înainte de Rapid - Farul: „Îmi pare rău că Fiorentina nu m-a înțeles de la început cu Louis Munteanu”

Lucas Paqueta, anchetat pentru pariuri

El a primit nouă cartonașe galbene la echipa de club și națională în sezonul trecut. Sursele Daily Mail au mai susținut că alarma a fost dată după ce conturile mijlocașului ofensiv au fost urmărite până în Insula Paqueta din Guanabara Bay, unde a crescut Paqueta.

Paqueta se apără și spune că el însuși nu a plasat niciun pariu și e șocat de aceste informații. Se așteaptă ca jucătorul în vârstă de 25 de ani să ceară sfatul echipei sale de avocați, în timp ce ancheta Federației de Fotbal continuă.

Lucas Paqueta ar putea rata transferul la Manchester City

Între timp, Paqueta va continua să joace pentru West Ham. Managerul David Moyes nu are nicio problemă în a-l include în lotul pentru meciul cu Chelsea de duminică, atâta timp cât simte că jucătorul său este cu gândul la fotbal.

Manchester City a făcut o ofertă de 80 de milioane de lire sterline în schimbul lui Lucas Paqueta, însă „cetățenii” s-au retras din cursa pentru semnătura sa, după acuzațiile Federației de Fotbal din Anglia, potrivit sursei menționate anterior.

Lucas Paqueta va rata meciurile naționalei Braziliei

Jucătorul de 25 de ani va rata acum meciurile de calificare ale naționalei Braziliei pentru Campionatul Mondial, împotriva lui Peru și Bolivia din luna septembrie.

„Paqueta era pe listă. Este un jucător care îmi place foarte mult. Este un moment pentru el să rezolve aceste probleme. Are nevoie de timp pentru a rezolva aceste probleme. Este un jucător pe care îl iubesc”, a declarat selecționerul interimar al Braziliei, Fernando Diniz, potrivit Sky News.

Citește și:

Adrian Mititelu nu a mai rezistat: Nicolae Dică, dat afară de la FCU Craiova

Dinamo vrea pe Arena Națională și așteaptă 25.000 de spectatori

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează