INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Newcastle pune la bătaie 135 de milioane de euro pentru un star din Serie A

Immobile are o medie de peste un gol pe meci în actuala Serie A, 27 în 26 de jocuri // Sursă foto: Getty
Immobile are o medie de peste un gol pe meci în actuala Serie A, 27 în 26 de jocuri // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:17 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 12:22

Ciro Immobile (30 de ani), atacantul lui Lazio, e atras de noul patron arab al lui Newcastle cu un salariu net anual de 8 milioane € pe cinci sezoane, iar biancocelestii ar primi 55 de milioane.

Propunere indecentă primită de Lazio, chiar în săptămâna dinaintea restartului în Serie A, pentru golgeterul său și al campionatului. Ciro Immobile ar fi obiectivul principal al noului patron arab al lui Newcastle, iar Gazzetta dello Sport a aflat despre operațiunea pusă la cale în această vară. 

E vorba de „135 de milioane în total, dintre care 55 de milioane ar reprezenta suma de transfer, iar 40 de milioane net contractul până în 2025 al atacantului de 30 de ani". Cu mult peste cât câștigă acum pe Olimpico, 2,5 milioane, cu scadență în 2023, clubul negociind prelungirea până în 2025.

Ciro Immobile, eșecuri în Bundesliga și LaLiga

Proiectul ambițios financiar și sportiv poate fi o provocare pentru Immobile, „experiența în Anglia reprezentând încoronarea unei cariere deja importante. În ianuarie 2019, refuzase un salariu de 10 milioane net anual de la Dalian Yifang, la fel cum președintele Lotito nici n-a vrut să audă de o vânzare. Acum încearcă să blocheze mutarea cu un plus la contract până la 4 milioane de euro", a dezvăluit cotidianul roz. 

Ar putea fi o a treia aventură a lui Ciro în afara Peninsulei. Pasul către Dortmund (a plătit 18,5 milioane lui Torino) în 2014 a fost un eșec. La fel cum nici în La Liga nu s-a acomodat, la FC Sevilla, astfel că în 2016 a revenit de unde plecase și s-a reinventat la Lazio.

PREMIER LEAGUE. Newcastle pune la bătaie 135 de milioane de euro pentru un star din Serie A

116 goluria reușit Immobile în 167 de partide pentru Lazio. Al patrulea cel mai bun marcator din istoria clubului

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal sexual la fosta adversară a CFR-ului, cu două minore de 15 ani!

Ruptură totală la Real Madrid » Gareth Bale l-a enervat din nou pe Zidane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  18 Iunie 2020, 23:24

Ar fi o mutare interesantă,dar cu un amendament.Anglia,în momentul de față este un campionat,dacă nu cel mai tare din lume,oricum cu cel puțin 3 clase peste Serie A.Una la mână, a doua ar fi că Lazio e o echipă foarte bună pentru nivelul din acest moment al campionatului și e clar că se bat la titlu.Al treilea element,foarte important e că echipa joacă pentru el și nu în ultimul rând Ciro e învățat să joace la el acasă...Cum a semnalat și articolul,nu a avut evolutii fantastice in alte campionate și,drept consecință,nu prea văd de ce ar fi diferit acum,pe lângă faptul că, cel puțin pentru moment,Newcastle e o echipă destul de limitată ca nivel de pretenții de performanță majoră. Oricum ar fi,sunt necesare 2-3 sezoane pentru formarea unei formații cu adevărat redutabile.Exemple sunt destule(Chelsea,City etc.).

kamouniyak
kamouniyak  •  16 Iunie 2020, 15:08

Il iei la spartul targului cand i-a trecut vremea....eu il vazusem ca e bun la Torino, Sevilla dau Borussia Dortmund (merita mai multe sanse acolo). Acum e deja batranel, se misca greu, bun doar in ritmul Serie a

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close