INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

PREMIER LEAGUE // VIDEO Jordan Picfkord, eroul Angliei de la Mondial, scandal de proporții într-un pub!

Jordan Pickford, calmat cu greu de apropiați
Jordan Pickford, calmat cu greu de apropiați

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 10:47

Jordan Pickford, 25 de ani, portarul naționalei Angliei și al lui Everton, a fost protagonistul unei încăierări petrecute duminică seara în fața unui pub. Clubul său, Everton, a deschis o investigație.

 Eroul Angliei la Mondialul din Rusia, cu un penalty crucial apărat în "optimi", contra Columbiei, Jordan Pickford ține mai nou prima pagină a ziarelor de scandal.

Duminică seara a fost să-și revadă foștii coechipieri de la Sunderland, după ce a asistat la finala Checkatrade Trophy, Portsmouth - AFC Sunderland (7:6 după penalty-uri). Însă întâlnirea, stropită cu mult alcool, a degenerat într-o încăierare.

Tabloidul The Sun a postat o înregistrare video în care goalkeeperul lui Everton, aflat în fața unui pub, lovește cu pumnii niște indivizi care-l provocaseră, iar mai multe femei încearcă să-l oprească. În cele din urmă, Pickford este "extras" de câțiva prieteni din meleul format.

Portarul "caramelelor" a refuzat să comenteze episodul, confirmat indirect de un purtător de cuvânt al clubului din Liverpool: "Ni s-a semnalat un incident în care a fost implicat unul dintre jucătorii noștri și vom deschide o investigație".

17 aparițiiare Pickford în naționala Angliei, cu care a mers până-n semifinale la CM 2018

Vezi și: VIDEO+FOTO Gest surprinzător al fanilor lui Hapoel Haifa pentru Gabi Tamaș! Ce s-a întâmplat în fața casei românului și la stadion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează