INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

VIDEO+FOTO Gest surprinzător al fanilor lui Hapoel Haifa pentru Gabi Tamaș! Ce s-a întâmplat în fața casei românului și la stadion

Gabriel Tamaș +3   FOTO
Gabriel Tamaș

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 22:14

Gabi Tamaș, 35 de ani, a fost așteptat cu brațele deschise de suporterii lui Hapoel Haifa, care i-au pregătit o surpriză imensă după ce a fost eliberat din arestul poliției și trimis în arest la domiciliu.

Aceștia au venit în fața balconului apartamentului internaționalului român pentru a se bucura împreună de decizia primită azi.

Tamaș a fost foarte emoționat de gestul surprinzător al fanilor, care au aprins torțe și artificii în stradă. A făcut un gest prin care și-a arătat atașamentul față de ei și de clubul Hapoel Haifa, un semn spre inimă.

Colegii au purtat tricouri pentru el

Coechipierii i-au simțit lipsa și au purtat tricouri cu o inimă, inițialele și numărul lui de pe tricou, iar fanii au ridicat pancarte asemănătoare în minutul 30 al meciului cu Hapoel Tel Aviv, 0-0 final.

  • Gabi Tamaș, fundașul de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, a fost eliberat astăzi din arestul poliției, după ce a fost închis timp de 7 zile pentru că a fost prins beat la volan, conducând cu o viteză de 205 km/h. Tamaș rămâne sub arest la domiciliu, cu interdicția de a părăsi Israelul. Avocații se străduiesc să-l readucă la antrenamentele lui Hapoel Haifa cât mai curând.

VIDEO din fața locuinței lui Tamaș și din balcon:

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Pe cine a sunat Gabi Tamaș imediat cum a ieșit de la Poliție » Ce se va întâmpla cu fundașul român + Mesajul fanilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
10216234136020768
Horia Zarnovean  •  02 Aprilie 2019, 09:15

Am crezut cā i-au adus o ladā de bere

margelatu49
margelatu49  •  02 Aprilie 2019, 09:11

Mda..., se pare ca nu ne mai facem bine, nu stim decat sa ne faultam si sa ne improscam cu noroi uni pe altii pe unde putem, asta spune mult despre noi ca popor!!! In loc sa ne aparam intre noi si sa facem tot posibilul sa fim alaturi de conationalii nostri, cum de altfel fac toti si aici avem foarte multe exemple, primul care imi vine in minte este cel al americanului care l a omarat pe Teo Peter, pe care americanii l au aparat cu toate fortele!!! Toti il cunoastem pe Tamas si stim ca are multe pacate, dar bai fratilor, nu a omorat pe nimeni!!!

hristac
hristac  •  02 Aprilie 2019, 07:48

ce dracu le-a facut la evrei de-l iubesc atat ? incredibil ! omul a baut,bea si va mai bea,asta-i tamas !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează