INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Premieră în lumea fotbalului! Naționala U20 a Chinei va juca într-o ligă inferioară din Germania!

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 22 iunie 2017 19:26

În Regionalliga Sudweste din Germania ar putea evolua în sezonul următor și naționala Under 20 a Chinei, dacă acordul dintre cele Federația Germană și cea chineză va fi încheiat. Reprezentativa de tineret de la Beijing vrea să se pregătească pentru Jocurile Olimpice din anul 2020.

Potrivit publicației Bild, înțelegerea dintre forurile celor două țări este aproape să se concretizeze. Cum liga a patra germană cuprinde doar 19 echipe, adăugarea selecționatei asiatice ar completa ”țintarul” competiției.

Felix Wiedemann, managerul din Regionalliga Sudweste a explicat situația: ”Toate cluburile din divizie au fost de acord ca echipa U20 a Chinei să joace în liga noastră, de aceea consider că proiectul este un lucru pozitiv”.

Cele 19 echipe din acest campionat vor primi fiecare suma de 15.000 de euro pentru cele două jocuri (tur-retur) contra formației asiatice, ambele meciuri urmând să se desfășoare pe terenul echipelor germane.

"Cluburile sunt în favoarea acestei idei. Cooperarea planificată cu China este binecunoscută și trebuie să vedem dacă propunerea va deveni realitate"', a declarat Ronny Zimmerman, vicepreședintele Federației germane de fotbal. Anul trecut, guvernele celor două țări au semnat un acord pentru dezvoltarea fotbalului din cel mai populat stat din lume.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iunie 2017, 19:49

destepti, nemtii. buna idee. si frf ar putea semna un acord similar cu nationala statului Sri Lanka, pentru Divizia C. in loc de euro ar putea primi si banane. 15 mii de banane de echipa, tur-retur pe terenul propriu, cu tribuna de tabla galvanizata, nocturna lunara si cai gratis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează