INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Președintele Benficăi, arestat pentru fraudă și spălare de bani!

Luís Filipe Vieira
Luís Filipe Vieira

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2021 19:21 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 19:27

Luís Filipe Vieira, conducătorul clubului Benfica de 18 ani, a fost reținut alături de partenerul său de afaceri, principalul acționar al Benficăi. Statul și mai multe companii au fost prejudiciate

Luís Filipe Vieira, 72 de ani, președintele Benficăi din 2003 (al 33-lea lider al "vulturilor"), a fost arestat de poliție, fiind suspectat de fraudă și spălare de bani, a dezvăluit presa portugheză.

”Tranzacții de peste o sută de milioane de euro”

Parchetul a comunicat că "s-au efectuat percheziții la Lisabona și Braga, patru persoane fiind arestate. Doi oameni de afaceri, un agent sportiv și conducătorul unui club de fotbal. S-au efectuat tranzacții de peste o sută de milioane de euro, care au provocat pierderi statului și mai multor companii".

José António dos Santos, partenerul de afaceri al lui Vieira și principalul acționar individual al grupării roș-albe, a fost și el arestat.

22de trofee a cucerit Benfica Lisabona din 2003, de când Luís Filipe Vieira a devenit presedintele clubului

2este numărul triplelor câștigate de Vieira cu Benfica Lisabona: campionat-Cupă-Cupa Ligii Portugaliei (2013-2014) și campionat-Cupă-Supercupa Portugaliei (2016-2017)

Amical de 5 stele pentru formația lui Ianis Hagi » Real Madrid vine pe Ibrox

Mourinho, efervescent în prima zi la Roma: „Dezastrul meu e succes pentru alții”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează