INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

Președintele catalanilor a sărit în apărarea lui Gâlcă: "E o rușine ce a făcut Barcelona"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 17:55

Espanyol a făcut 0-0 cu Barcelona, însă formația lui Costel Gâlcă a fost acuzată de campionii Spaniei că a practicat un joc extrem de violent.

Președintele lui Espanyol, Joan Collet, a sărit și le-a luat imediat apărarea propriilor jucători, dar nu înainte de a o acuza pe Barcelona de jocuri necurate.

"E o rușine tratamentul pe care l-a primit Espanyol în derby, dar așa se întîmplă mereu în aceste meciuri pentru că se pune în mișcare mașinăria pro-Barcelona. E o rușine. Dacă vă uitați la ultimele egaluri cu ei, același lucru se spunea, că a fost violență și iar violență.

Asta e o tactică doar pentru a influența arbitrul de la următorul meci de Cupă. Se pare că cineva dorește ca în următorul meci să avem doi eliminați și patru galbene încă din minutul 20", a spus Joan Collet în presa spaniolă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
artistupoker
artistupoker  •  04 Ianuarie 2016, 08:09

In declaratia presedintelui unde scrie de Galca? Deveniti din ce in ce mai stupizi. :( Mi-e scarba sa va mai citesc. Derulez si din 20 de articole deschid 2 si alea sunt mincinoase. Chiar va place stilul asta de tabloid mizer? Probabil daca citesc rubrica sportiva de la un site cancanistic e mult mai interesanta decat mizeria asta.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Ianuarie 2016, 03:24
Postat de valyomanyd pe 03 Ianuarie 2016, 20:46

Gata domnilor jurnalisti, ajunge, a facut si Galca un 0-0 pe teren propriu cu Barça si acum scriem despre asta o luna? Inseamna ca despre Celta Vigo, care i-a batut pe catalani, ar fi trebuit sa se scrie un an !

:):) NU STIU CONTZARANE.. CUM AI AJUNS TU CA DINAMOVIST VIEJO SA TII CU .. VARZELONA.. ZAU..ASTIA CU MUCEGAI SUNTEM 99 LA SUTA CU... HALA MADRIIIID.. :):)

catalynn
catalynn  •  04 Ianuarie 2016, 02:35
Postat de fcu1948 pe 03 Ianuarie 2016, 23:10

Președintele clujenilor a declarat că arbitrul meciului U.Cluj-CFR Cluj a greșit în favoarea ardelenilor.... Ăsta ar fi un titlu demn de scribii de la jesepeu!

Tocmai pt ca nu e zi sa nu găsești astfel de penibilitati pe GSP, nu mi-am reînnoit abonamentul la Gazeta Digitala ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează